Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 22. juli 2012

Solen står op........


....bag skyerne og den første morgenrunde i haven er gået  - der er temlige køligt derude - 12 grader og en kold vind - mon ikke det bliver bedre i løbet af et par timer......jeg krydser fingre.

For jeg har som I kan se  et par projekter derude, der kræver tørvejr og gerne lidt mere varme så det bliver en fornøjelse at stå der ude.

Valmuerne bliver ved og ved.......de lyserøde står smukkere end aldrig før....og ja jeg luger ud i dem efterhånden som de røde springer ud - læs evt. her hvorfor.


9 kommentarer:

 1. Sikke du får bygget i haven i år :-)
  Og skønne valmuer - de står da rigtig fint til røllikerne :-)
  Jeg håber også på bedre vejr. Selvom jeg har en del indendørsrengøring på programmet i dag, så hjælper det gevaldigt på humøret, og gulvkluden svinges lidt mere ubesværet, når solen kigger frem - også selvom den må nydes gennem vinduerne :-)
  Ha' en skøn dag!
  Knus Signe

  SvarSlet
 2. Dejlige morgenbilleder fra din skønne have! De lover omkring 20 C så det blir godt.
  Kh
  Rose

  SvarSlet
 3. Dine lyserøde valmuer er vel nok smukke! Nu skulle vi heldigvis få fint vejr i mange dage :o) Klem!

  SvarSlet
 4. God søndag morgen.
  Det er da helt i orden at fjerne det man ikke er så glad for i haven. Det er jo netop en af glæderne ved egen have....at her er det en selv der regerer. Her kan man leve sine personlige farve- eller plantepassioner ud. Dit lyserøde/lilla cottage tema er så flot og gennemført.
  Kh Berit

  SvarSlet
 5. Jeg er ikke i tvivl om, hvorfor de bliver luget væk. Det ville de også blive i min have.
  God arbejdslyst med forhåbentlig lidt mere varme, her er det ved at være ok.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Jeg har en masse mørke valmuer, og jeg går en runde hver dag og hiver dem op efterhånden som de har smidt blomsterne. Men der skal nok komme nogle næste år alligevel :-)

  SvarSlet
 7. Hej. Jeg forstår også hvorfor, de røde bliver luget væk. Mine er purpurfarvede og er ved at afblomstre nu, så jeg skal ud og klippe frøkapslerne af, så jeg kan så til vinter. Jeg håber, du får en god dag i haven, jeg skal også snart ud.

  SvarSlet
 8. Det ser godt ud.
  Jeg syntes da at du havde malet dem ramme, eller husker jeg forkert - eller har du bare flere af dem ?
  Nå men god solskinssøndag, jeg håber at det holder, så du kan komme i sving med havesyslerne ;-)

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres skønne kommentarere alle sammen. Jeg elsker røde valmuer bare ikke lige i mit staudebed ;0) Carina det er rigtigt .....jeg har malet en tilsvarende ramme i foråret.....jeg var så tilpas med resultatet at vi nu har bygget to mere brændeskjul til at stille mellem stolperne på udestuen........nu skal jeg så bare lige skaffe noget mere brænde ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...