Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 18. juli 2012

Jeg glædes ved de små........


........mængder af sol når de endelig kommer. Det er ikke ret længe ad gangen den får lov at brænde igennem og særlig varmt bliver det heller ikke.....jeg kan ikke erindre at jeg før har været ramt af manglende lyst til at gå i haven i den samme grad som jeg er lige nu.

Jeg krybder hellere sammen under tæppet og læser en krimi, end går ud for at ordne de regnvåde græskanter i staudebedene. SUK.....kan det virkelig være rigtigt at regn, blæst og kulde skal sætte dagsordenen!!!!!


Her ser i min blå ærenpris.....det er en staude der var i haven da vi overtog huset og vist også den eneste der har fået lov at stå på sin oprindelige plads. Her har den stået i mange, mange år og gjort en god figur og et frodigt bagtæppe ved æbletræet.....og her får den lov at stå i mange, mange år endnu ;0)
10 kommentarer:

 1. Jeg har det på samme måde, pyh jeg synes det er svært at drive mig selv ud. I dag lover de ellers solskin hele dagen.

  Den blå ærenpris er rigtig fin :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe.Ja! surt med det dårlige vejr.Skal dog ikke klage,da jeg havde en fin uge på Bornholm.Smuk ærenspris-har den også selv.God dag trods vejret Jette

  SvarSlet
 3. Det er ikke så koselig å holde på ute når det er dårlig vær, men noen ganger må man. Jeg prøver å ordne litt ute, selv om det er litt kjølig!

  Klem Vivi

  SvarSlet
 4. Hej Frøken Solhat

  Jeg er helt vild med ærenpris! Den er god til det blå bed. :-) Men ja, denne sommer har ikke budt på særlig meget varme og sol indtil videre.

  - Undersvenden

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe.
  Det er bare så trist med det vejr :((( så jeg forstår dig. Jeg gad godt holde ferie i det træhus du viste i går. Tænk at sove der og lytte til fuglekvidder og blade der rasler sagte i vinden,dryp dryp og ligge under en dejlig varm dyne og læse.
  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 6. Ja, sånn er det med været! Meldt bedre til uken :) Vakker, vakkert, vakkert er det hos deg uansett. Fortsatt god sommer sier jeg allikevel. Hanne

  SvarSlet
 7. Ja, meget trist at holde ferie i denne kulde, men i dag har vi faktisk fået lavet rigtigt meget i haven så vi har fået varmen.

  Ærenpris er bare flot, jeg så rigtigt mange af dem i Haven i Hune i går og dine eksemplarer har bare den skønneste BLÅ.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 8. Du har ret, det er svært at tage sig sammen til at lave noget, fordi det hele er vådt stort set hele tiden, suk.
  Det har været rimeligt vejr her i dag, indtil vi tog til festival, så blev det regnvejr :o(
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 9. Hvor er din ærenpris smuk.
  Jeg er også godt træt af al den regn. Det er jo næsten umuligt at få ukrudtet væk.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 10. .....ja det værste ved denne sommer er at man ikke rigtig kan planlægger sig ud af vejret :0) Regnbyger kommer som perler på en snor og ingen ved rigtig hvor og hvornår de falder.

  .....dog ser udsigten fremadrettet lidt mere lovende ud end den har gjort de sidste uger :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...