Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 29. marts 2013

En påskekurv.......


...."fuld" af knitrende sprøde tulipaner.
 
LOVE LOVE LOVE
12 kommentarer:

 1. Härliga krispiga tulpaner....
  Glad Påsk på dig
  Annika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde søde Annika....haven kan jo ikke tilnærmelsesvis levere blomster til kurven så jeg måtte købe lidt lækkerier ;0)

   Slet
 2. Uhm lækkert når sneen daler ned udenfor :(
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke.......og her har jeg åbenbart trampet tilstrækkeligt hårdt i jorden for vi er gået fri for snefald i dag .....højst lidt fistel i luften som ikke fik lov at ligge....kan du høre jeg klapper i mine små hænder ;0)

   Slet
 3. Det er så dejligt med friske tulipaner. Ofte en kort, intens tid mens de blomstrer. Sådan tror jeg også det bliver i år. Så det er med at stikke næsen i dem og dufte og sanse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt og så kan vi bare drømme om tiden hvor de står i haven :0)

   Slet
 4. Elsker også en flot buket tulipaner. Flot blog, i øvrigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt med sådan en buket i vasen.......og velkommen indenfor have lågen Bente - hyggeligt du kigger forbi ;0)

   Slet
 5. Tulipaner er vår og i en Sussex trug! Har et par slike kurver og de er flott håndverk og praktiske til litt av hvert i hagen.

  SvarSlet
 6. Ja skønne er de......det er min første og eneste et lille påskeæg til mig selv ;0) Velkommen i min lille have - hyggeligt du kigger forbi.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...