Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 16. april 2013

Terrassedøren kunne åbnes................og ikke mindst forblive åben. Der var ingen der råbte inden fra stuen af: "det trækker - luk døren".
 
For første gang i år kunne varmen for alvor omslutte mig og haven med sine 18 grader og det føltes virkeligt som forårs-champagnebobler. Desværre blev det kun til en meget hurtig runde da jeg måtte afsted på arbejde igen. Men en lille rundtur med kameraet blev det til og krokus skal nu for alvor nydes nu inden de  takker af.
 
Henne under anananas-æbletræet dukker balkan anemone frem og lur mig om ikke også græsset  endelig er ved at blive grønnere..........
 


 

12 kommentarer:

 1. ja, det gælder om at nyde nu og her, for med den lange vinter, har planter og vækster noget at skulle indhente. Det er jo nærmest fra dag til dag, der er dukket nye planter op.

  Du var ikke den eneste, der nød at lade døren stå åben i går. jeg lod både døren fra huset til udestuen og fra udestuen til haven stå helt åben og det var bare skønt...det syntes kattene helt klart også -< de hader jo lukkede døre ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. .....en skøn skøn fornemmelse Ester når varmen får magten og luften frit kan cirkulere ;0)

   Slet
 2. Så varmt var det ikke her, vi måtte nøjes med godt 12 grader, men bedre end det har været før trods alt.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på dt komme til jer også Lisbeth....her varede det også kun en dag med de høje temperaturer så falde de igen og nu nærmest stormer det på anden dag :0(

   Slet
 3. Hej Solhat,
  Ja, det var vildt lækkert vejr - blot ærgerligt at det ikke helt holder ved. Jeg har hørt at de siger til frostvejr i weekenden! Puha ...
  Men i dag skinner solen og jeg håber, at den vil skinne på dig. God tirsdag,
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde. Ja der skulle vist godt nok komme et par nætter med frost igen.....men heldigvis ikke hård frost ;0)

   Slet
 4. Den anemonen er vakker - og nytelse i små doser er ikke så verst det heller :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....nej småt er godt og glæden stor ;0)

   Slet
 5. Det er bare så skjønt å se bilder fra våren i Danmark. Det er litt i forkant av hva som er i Norge.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER*....ja og velkommen til - nyd du bare løs af det danskeforår.....så nyder jeg løs af den smukke norske natur og lyse næter :0)

   Slet
 6. hej Dorthe !

  ja dejligt at varmen endelig er kommet...den har virkelig osse her været ventet med længsel...så endelig har jeg fået lagt løg og kartofler ( dog inde i drivhuset)...men det er som om foråret endelig er dukket frem fra sin tornerosesøvn og jeg har endelig gået uden varm trøje og vanter og halstørklæde og nydt varmen..særligt mandag var uovertruffen....nu kan det da ikke slå fejl og sne dukke op igen....det nægter jeg at tro her snart maj måned....
  dejligt at få kigget lidt med her ...foråret er godt med hos dig kan jeg læse og se...Sender lige et smil..:O)

  venlige tanker fra

  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusind tak søde Anita.....skønt endelig at få noget i jorden. Tornerose søvn kan vi vist rolig kalde vinteren der gik alt for langsomt ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...