Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 1. april 2013

Jeg lufter lige.........


........mit elskede oliventræ :0)

Fundet frem fra værkstedets dyb, hvor den har stået beskyttet af flamingokasser og rockwool ruller hele vinteren. Nu er den blevet vandet igennem og får lige lov at stå og nyde  solens stråler et par timer inden den bliver kørt tilbage.

Jeg er bange for at nattefrosten vil være for hård ved den endnu.........også selv om den kan stå under halvtag - er der nogen der har noget erfaring i den retning ???? Hvor meget kan de tåle - det er første gang jeg overvintre et oliventræ da jeg  købte den sidste år i maj.

Sækkevognen fik jeg den anden dag af Claus.......så nu kan jeg selv flytte rundt på mine store krukker :0)

Tjulahej.......jeg smutter ud igen ;0)

4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt for din oliven at den kunne komme ud i luften. Jeg må tilstå at jeg næsten kun har dårlig erfaring med overvintring af diverse træer, men i år ser det ud til at lykkes med mit oliventræ som har stået viklet ind i bobleplast i drivhuset hele vinteren. Det er viklet ud for nogle uger siden, men står stadig med potten i en kapillærkasse, den ser godt ud, men jeg har tidligere år haft både oliven og figentræer som døde en kold aprilnat.
  Jeg nyder også godt af en sækkevogn, både når jeg skal have sække med jord fra bilen og ind i haven og når krukkerne skal trilles rundt i haven:o)
  Hvor har det været skønt idag, jeg har både luftet den halve plæne og klippet stauderne i det runde bed ned - og så fik roserne noget komøg:o) Jubiii jeg er igang!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tænker også at selv om det er fristende at sætte træet helt ud.....så må jeg hellere passe på her i april......den kan jo til tider være lumsk rent vejr mæssigt og nattefrost er der i hvertfald på 7-døgns prognosen endnu.....så den bliver inde ;0) Sækkevognen er jeg sikker på nok skal få nok at lave i de kommende måneder.....dejligt med nyt "værktøj" ;0)

   Slet
 2. Hej.. Jeg er ny blogger.. og faldt lige over din blog.. vil bare lige sige at din blog ser spændende/flot ud og glæder mig til at følge dig og din have udfoldelser..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og velkommen Dorrit.......og velkommen inden for i haven - du skal være så velkommen jeg håber sørme ikke du slog dig da du faldt ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...