Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 14. april 2013

Et par timer på knæ.........


...........og havens sidste bede blev luget for ukrudt. Fantastisk fornemmelse - fra nu af ved jeg at  løgplanter og stauder hurtigt vil vokse til og dække den bare jord. Det betyder at jeg kan "nøjes" med at luge på knæ én måske to gange mere hele sæsonen hvis jeg bare går og nipper ukrudt på mine pilgrimsvandringer på de hellige havestier  - lige så snart det kommer frem.
 
Da alle bedene var færdigkultiveret i går fik hele haven en omgang gødning - så for min skyld må det somend godt regne lidt i dag nu det alligevel skal være overskyet.

9 kommentarer:

 1. Fik du sol i går, heldige karfoffel. Ok så får du regn og gråvejr i dag og jeg får sol. Aftale?. I øvrigt ser det dejligt ud med rensede bede, det er en dejlig fornemmelse.
  Kh Anne Mette

  SvarSlet
 2. Altid dejlig med en tur i haven, og et vellykket resultat.... Ja, nu er det foråret, så må vejret sige hvad det vil.... ;0)

  SvarSlet
 3. Det er bare helt boblende skønt endelig at kunne komme i gang igen. Bedene ser godt ud, og nu er der fri adgang for solen til at drive alle de skønne løgvækster frem.

  Regnen venter da til i nat, ikke ...

  SvarSlet
 4. Det ser godt ud, dejligt med alt det skønne der venter forude.
  God søndag.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 5. Når man ikke kan så meget andet er det fantastisk god haveterapi at fjerne visne blade, ukrudt og staudetoppe i bedene, synes jeg. Det er svært tilfredsstillende at se bedet tage sin oprindelige form og de grønne toppe stikke op og når varmen og regnen begynder at virke går det stærkt med at grønnes - det er sgu livsbekræftende og skønt ser det ud hos dig, søde Dorthe:o)
  Du har så haft den sol igår som jeg håber at få idag og her skal IKKE blive regn for JEG VIL UUUUD;))

  SvarSlet
 6. Det ser godt ud og hvor er man tilfreds efter veludført arbejde. Jeg har kun nået 2 af mine bede, så der er langt endnu, men jeg når det jo nok:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 7. Åååå kor deilig å sjå at det er vår hos deg. Så langt spirane er komne. Tenk at du har fått rydda alle beda alt. Her hos meg har eg ikkje fått starta .Vinteren har vore så lang og kald at det er fremdeles mykje is igjen i hagen. Men no har det blitt mildare så dåp håper eg det tinar.
  Ha det godt, frå MarJE.

  SvarSlet
 8. Hvor ser det flot ud. At gøre det grundigt fra sæsonstart er helt bestem en god investering. Det bliver spændende at se det hele vokse til og blive grønt og frodigt.

  SvarSlet
 9. Tak alle.....det er en vildt god følelse....og når regnen så lige så stille kom nogle timer søndag efter middag så var det helt perfekt timet.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...