Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 1. april 2013

Fantastisk 1. april.........

 
 
................sol sol sol og blå himmel.......sneen forsvinder nu med så hastige skridt at det er mærkbart dag for dag.  De små krukker fik lov at komme lidt ud fra henholdsvis drivhus, minedrivhus og glasklokke og jeg tror faktisk de nød det i lige så stor stil som jeg.
 
Mirabellegrenene der er ved at miste deres naturlige pynt - de små hvide blomster stod og pyntede lidt i haven inden æggene blev plyndret.
 
En skøn skøn dag der varsler HÅB for en god april. Jeg er træt på den gode måde og i morgen venter hverdagen.....det bliver skønt at starte op med solskin på hele linien - især når man som jeg lige pt. er i en udegruppe - det er godt for en vinterbleg næse ;0)
 
Dejlig april til jer alle.
 
 

10 kommentarer:

 1. Ja, sikke en fantastisk dag, det har været i dag. Jeg savner overhovedet ikke marts og forventningerne til april er nu skruet helt i vejret :-)
  Knus
  Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. ....nej vel - nu er marts lykkelig glemt.....det er det gode ved havelivet ;0)

   Slet
 2. Her har det også været en fantastisk dejlig forårsdag, det kan kun blive godt fra nu af :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver super godt er jeg sikker på ;0)

   Slet
 3. Det ser super skønt ud hos dig, Dorthe, som altid ;) Vi håber april bliver fyldt med sol. Kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Anne Mette - og tillykke med dine skønne køb i det jyske ;0)

   Slet
 4. Ja, hvor var i går en dejlig dag, og i dag ser ud til at blive mindst ligeså god. Ikke dårligt at være i udegruppe ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja med det her vejr så er det bestemt en drøm.....syntes måske nok at efteråret var mindre hyggeligt .....med regntøj og gummistøvler stort set hver dag indtil skitøjet fik magten ;0)

   Slet
 5. Ja, første april var en fantastisk dag som forhåbentlig kan vise april vejen frem til vores forårshungrende haver og havesjæle. En god en af slagsen til dig også :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du søde hjertevarme Ulla ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...