Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 30. april 2013

Blåt er godt.......


........og flere steder i haven står de skønne blå-lilla Balkan anemoner/Anemone blanda og trækker et smil frem på smilebåndet. Skønt syn som blev nydt i går på en af mine små meditative vandringer rundt for at spotte nye forårstegn i bedene.

Vibeæggene er nu ved at antage farve så der varer ikke mange dage før de fester henne under syrentræet og tulipanerne begynder så småt at svulme op.....sikke en fest der venter os i maj :0)


 
 
 


 

6 kommentarer:

 1. Ja jeg nyder også de blå anemoner og har også fået sneget lidt andre indi haven, bla, den alm hvide, den gule, fundet i mandens afd af haven, også en fyldt hvid som knap er sprunget ud.. Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en skøn tid Helle og man bliver helt varm i hjertet hver gang en ny springer ud........anemonerne er slet ikke til at undvære om de er hvide blå gule fyldte eller enkelte så er smilet stort hver gang blikket rammer de små kolonier derude ;0)

   Slet
 2. Lad os håbe det bliver lunere i maj og at dette er den sidste dag med blæst og kulde. De små anemoner er så skønne.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi krydser fingre Lisbeth - for at maj bliver grøn, frodig og varm ;0)

   Slet
 3. Hvor er det dog smukke billeder, Dorthe - ja, sikke en fest der venter os i maj, når vejret bliver lidt lunere :-) Klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame......maj bliver som at komme til bal på slottet ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...