Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 1. april 2013

Det summer af sol og insekter....... 
.......og selv om vi skriver 1. april - så er der ikke meget pollen at hente i min have endnu......men vintergækkerne har da heldigvis lidt at byde de forårssultne bier og sommerfugle på.
 
Gad vide om denne nældens takvinge blev vækket af sin vinterdvale da jeg var ved at rydde op i værkstedet


13 kommentarer:

 1. Jeg har ingen bier set endnu, jeg har vist glemt at kigge ordenligt efter.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. .....de summede rundt derude i min have - for første gang i dag Lisbeth - det er gode tegn....bare ikke for mange er gået til i den lange vinter.

   Slet
 2. Det må sandelig ikke være nemt at være insekt lige nu... de små stakler! Men man bliver altså lidt glad af, at se dem komme frem - for så må det da være ganske vist at det snart er forår... øhhh... sommer, - eller hvad det nu bliver??

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh.....det er hårde odds de har de små.....vi håber det bliver bedre dag for dag og flere blomster åbenbare sit gourmet-kammer for dem :0)

   Slet
 3. Ja tænk hvor lidt de har at suge af endnu. Skal vi nu til at hænge honning på træerne til de små sommerfugle og bier?

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja men det kommer så småt - mine første krokus var "lige ved og næsten" at åbne sig i dag ;0)

   Slet
 4. Fine forårsbilleder,og utroligt at der er sommerfugle nu!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et skønt syn.....men dog ikke helt usædvanligt .......nældens takvinge overvintre på mørke, tørre steder sammen med dagpåfugleøje.....når solens så begynder at få magt vågner de op til dåd - så de kan lægge æg til næste generation ;0)

   Slet
 5. Tänk, fjärilar, bin och snödroppar. Jag tror jag flyttar!
  Hej från Törnrosa

  SvarSlet
 6. Smukke billeder, der på fornemmeste vis opsummerer dagens skønhed:)

  SvarSlet
 7. Jeg så også en sommerfuglen i haven i går. Det giver håb om, at foråret ikke kan være langt væk nu. Tror også, at jeg vil lufte mine store opstammede Fuchsier i dag. De trænger til lys efter en vinter i garagen.
  Vh Ida

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...