Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 3. april 2013

Dagens sidste stråler.......
......er nu vandret ud af haven og solen bevæger sig væk i horisonten. Krukkerne i hjørnet af udekøkkenet blev badet i det skønne lys og ruster sig nu til endnu en nat under halvtaget. Jeg har måttet flytte haveprimulaerne ud af drivhuset igen da der om dagen bliver ALT for varm til dem der inde.........de kan bedre lide den kølige natteluft end tropevarmen under glas når solen står højest.

Sneen forsvinder med større og større skridt for hver dag der går og hængekøjen er nu rystet for støv og klar til at blive indtaget i selskab med haveblade eller en god bog ;0)

En ny forsyning af de  skønne "Helena" krukker med  den søde blonde  gør det godt med alle de dejlige forårsvækster :0) 


9 kommentarer:

 1. Skønne fotos - kan man da kun blive i godt humør af at se på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.....ja det hjælper gevaldigt på forårs barometeret Bente ;0)

   Slet
 2. Altså hvis det ikke var for den der hvide klat foran bænken, er det næsten helt sommerligt med hængekøje og solskin ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER*.....hvilken hvid klat søde Ina.......jeg ser den ikke ;0) Ikke ret meget i hvertfald.......det er lidt ligesom at holde sig for ørene ......dadadadidadum ;0) Snart er den væk......jeg håber og TROR ;0)

   Slet
 3. Ja, det er lidt af et problem, at temperaturen i drivhuset svinger så meget. Man kan heller ikke placere priklede frøplanter derinde.

  SvarSlet
 4. Super dejlige forårs billeder - er selv ved at vågne op fra vintersøvnen...
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 5. Godaften Dorthe.Dejlig billeder af dine smukke blonde krukker.Ja! nu er vi livet lidt op pga. af den skønne sol.Nu tror vi på varmere tider.Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe.... Så knækkede min rygrad og jeg har nu også bestilt hos Butik Remme. (Bla den skønneste frø...) - men det skal nu ikke hindre mig i at besøge butikken, når jeg engang kommer nordpå... uf, der er mange fristelser!! Jeg er fx "glad" for at den skønne hængestol er så dyr... ;o)
  Deres B&B ser også ret fantastisk ud :o)

  Dine vibeæg klæder krukkerne fantastisk!
  Godnat og drøm behageligt :o)

  SvarSlet
 7. Ja det ser meget sommeragtigt ud på de flotte fotos,men skønt at vinteren endelig synger på sidste vers og alle havefolk kan nyde den friske muld:)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...