Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 23. april 2013

Gult gør noget ved humøret..............på sådan en blæsende tirsdag.  Her har I for 50 kr gult midt i whisky-tønden. Et lille stævne møde tête-á-tête - under fire øjne.....eller hvor mange der nu lige er her i tønden.9 kommentarer:

 1. Endelig eèn der kan lide gult.Gult det er forår og solskin. God blæsevejrs aften.Hilsen Ulla Milbak,Milbakhaven

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - gul i små dosiser kan jeg klare - ellers må det være af den svovgule slags. I haven syntes jeg ofte gult bliver for larmende ihvertfald i mine lyserøde bede ;0) Men intet bliver helt udelukket.......

   Slet
 2. Kære Dorthe

  Nu bliver det for gult til mig (trods alt), så fræk som jeg er, haster jeg videre til noget andet. Jeg faldt over et af dine gamle indlæg http://froekensolhat.blogspot.dk/2011/05/hvor-heldig-kan-man-vre.html (ja, jeg er syg og ligger i sengen, så jeg benytter lejligheden til at surfe og blive klogere). Det indlæg hvor du taler om din træpæon, SOM DU KNÆKKEDE EN GREN PÅ :-) Jeg købte forrige år en træpæon i Bilka, som fik svamp, og jeg var vist lige lidt for hurtig med saksen. Derfor kom der selvfølgelig ingen blomster sidste år, så nu satser jeg på i år. Og NEJ den er ikke gul. Mit spørgsmål er nu, hvor hurtigt (langsomt) sådan en fætter vokser, for jeg synes sørme, at min er noget af en snegl. Jeg aner 3 knopper på den i år, og håber er som bekendt lysegrønt ...... øh pink :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* søde Nette - ja jeg kunn eikke lade være da jeg læste hos dig :0) Da jeg så oven i købet fik dem smidt i hovedet ved købmanden efter påske så måtte jeg købe dem og plante dem oven på den frosne jord ;0)

   Håber du er ved at være på toppen igen og beklager at jeg først svarer nu....men jeg er lidt ophængt på en forestående konfirmation i week-enden så det hele på bloggen går lidt hurtigt ;0)

   Min lyserøde vokser langsomt, meget langsomt syntes jeg......selv om jeg syntes at blomster mængden blev forøget pænt det første år. Men de sidste par vintre og da især den i år er den frosset noget tilbage og mange grene er tørret ind - det til trods for lidt let grandækning. Jeg krydser fingre for dine knopper for den sådan en træpæon er simpelthen drømme dejlig ;0) Jeg købte en hvis sidste år....den ser umiddelbart ud til at have klaret sig lidt bedere igennem vinteren :0)

   Slet
  2. Tak for svar Dorthe. Undrede mig noget over, at grenene (ja, det er noget af en overdrivelse at kalde det "grene") ikke ser ud til at blive længere. Nu må vi se, hvad der sker i år.

   Slet
 3. De lyser i hvertfald op de små gule og det kan man godt trænge til;) Jeg er godt nok spændt på hvornår mine gule påskeliljer har tænkt sig at blomstre i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det må man sige.......man er i hvertfald ikke i tvivl når de er i blomst ;0)

   Slet
 4. De passer fint jo fint til solen. Jeg har det såmænd ikke så slemt med gult - og alt er vel godt med lidt whisky....;)

  SvarSlet
  Svar
  1. *sMILER* - ja det kan man jo sige.....gule er de i hvert fald ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...