Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 7. april 2013

Hvad skete der lige her???Hmprffff....ikke lige hvad jeg har brug for - og det selv om jeg syntes at hvide velkomponerede bede i haven er et drømme dejligt syn....men ikke lige på denne måde og slet ikke her i april. 
 
Tror snart jeg må en smut ud med føntørren for at tø haven op for det er da helt håbløst umuligt at komme bare et lille-bitte skovl stik ned i den frosne jord og mine fingre klør altså noget så gevaldigt efter at få plantet noget.....bare et eller andet, en lille bitte plante et eller andet sted derude !!!!!

PLEASE
 
.............nå men istedet må jeg vende blikket indad og nyde synet af indholdet i min vase.
 

 

15 kommentarer:

 1. Ja det var da noget af en hvid søndag at vågne op til, heller ikke lige det jeg havde drømt om.
  Mon ikke sneen er væk i løbet af et par timer, vi har da lov at håbe ;-)

  SvarSlet
 2. Ej da øv. Ikke for at træde i det, men her skinner solen - lige nu i hvert fald. Oooorker ikke mere sne.......ps..hvisker..endte med at høre DmD hele dagen i går, var du mon i det nordjyske....tak fordi du mindede mig om nogle fantastiske tekster....;) Knus Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Anne Mette........ja jeg sang lungerne ud og dansede ind i foråret i dobbelt A ;0)

   Slet
 3. Her startede det med regn men gik hurtigt over i store, dunede væmmelige snefnug. Hrmpffff... lydene kom i en lind strøm ud af min mund....!
  Igår fik jeg nørklet 4 små stedmoderplanter ned i et hjørne at højbedet, men der var bestemt nogle irriterende hårde klumper på vejen.
  Nå, ikke mere brok om vejret, det kan stadig kun gå fremad!!
  Nyd søndagen :)

  SvarSlet
 4. Uf, for en forårsfordriver at vågne til. Det står heldigvis ikke så ilde til på mine breddegrader lige nu. Jeg nyder solen :-)

  SvarSlet
 5. Også sol her på øen, men med rim på græsset. Gad vide om det holder med solen.
  Nattefrosten skulle forsvinde fra på onsdag, lad os håbe det.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Vejret er i sandhed lidt mystisk. De fleste mennesker tror desværre, at "global opvarmning" betyder, at det blot bliver varmere, men sådan er det jo ikke. Det betyder at vejret arter sig meget anderledes i forhold til "normalen".

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe. Uha Uha. Jeg føler med dig. Det er næsten ikke til at klare, at jorden stadig er frossen!

  SvarSlet
 8. I skrivende stund er den nyfaldne sne fra i formiddags allerede smeltet bort her; men det føles råkoldt på trods af de spredte solstrejf.

  SvarSlet
 9. Hej Dorthe.Ja! her skinner solen også,men det er hundekoldt.
  Håber da ikke at vi får mere sne.Jorden er stadig frossen,så det må blive til lidt frøsåning og priklearbejde.Men god søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
 10. Ih altså det er ikke til at holde ud længere, vi fortjener snart et dejligt frodigt forår, med dertil hørende lang sommer, med våde nætter og solskinsdage :-)

  SvarSlet
 11. Ja store hagl lå der også i Nordjylland da jeg stod op i morges, og lidt senere kom der lidt tø sne ned...!
  Men nu er det heldigvis væk og solen skinner igen, dog med lidt skyer på himlen.

  Rigtig fin blog du har og et super godt header billede.
  Herligt at kigge ind forbi lidt danske bloggere :-)
  Mange hilsener Tina/OddStyle

  SvarSlet
 12. Vi fik også et lille drys her på Vestfyn - hvor træls. Men så gik det heldigvis over i noget regn-agtigt. Det betyder i det mindst +grader...

  SvarSlet
 13. Ja, jeg blev skisme også lidt mellemfornøjet - og skyndte mig ind til mine pelargonier og forsythiagrene.........

  /Birgitte

  SvarSlet
 14. Da jeg stod op her søndag morgen, var der helt hvidt, det var godt nok træls. Heldigvis kom solen og da jeg var klar til at komme ud i eftermiddag (skulle lave noget regnskab, det skal jo laves) var sneen væk og solen skinnede.
  Flot buket.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...