Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 5. april 2013

Sunshiny day


Tænk sig engang at det skulle blive april - før mine erantis i græsset henne under syrentræet åbnede deres glade gule blomster. Må dagen i dag blive lige så varm og gul som de her to :0)


5 kommentarer:

 1. Ja lad os håbe det, den startede som sædvanligt koldt.
  Knus og god dag
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Erantis i april ,nuvel det er ikke så underligt med det kolde forår,men uanset årstiden er det jo en pragtfuld blomst,specielt når solen skinner på den:)

  SvarSlet
 3. Her om foråret er den rent gule farve slet ikke til at undvære :) Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Søde er de, men de burde jo have blomstret for længst. Vi bliver snyd noget i år af vejret, for mange planter må få en meget kort blomstring.

  SvarSlet
 5. Godaften Dorthe,Ja! smuk er den.....den lille erantis.Det har været ok havevejr idag.Rigtig god weekend til dig knus Jette

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...