Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 21. april 2013

Pyha...........

 
 
 
.....dagene flyver afsted og det hele går så hurtigt at jeg knapt når at følge med. Den ene store begivenhed afløser den anden i tiden - runde fødselsdage, konfirmationer m.m. Et par dage med blæsevejr forhindrede alt havearbejde men i går var det muligt at ordne forhaven og parkeringspladsen inden vi endnu en gang måtte hoppe i festtøjet.
 
Her fra morgenen er det vindstille derude  og nattefrosten har atter været på besøg. Heldigvis ser det ikke ud til at mine løjtnantshjerter som jeg har drevet frem i drivhuset har taget skade af det. De hvide smukke hjerter er plantet ud i whisky-tønden ved indgangen sammen med nogle sart gule hornvioler og er klar til at markere en festdag her i huset næste week-end. Min ældste søn skal nemlig konfirmeres og have og hus må selvfølgelig meget gerne tage sig præsentabelt ud sådan en dag ;0)
 
Af samme grund begræder jeg at jeg ikke rigtig kommer rundt for at følge med i foråret i jeres haver.....det er ikke uvilje, men døgnet har simpelthen ikke timer nok til både det og alle de gøre mål og ideer der skal føres ud i livet for at glæde en ung konfirmand.
 
 
Ferskentræet har jeg  nået at pensle inden den nu så småt er begyndt at smide sine smukke lyserøde blomster - et par honningbier har heldigvis også forvildet sig der ind for at gøre det arbejde de er sat i verden for så nu er jeg bare spændt på om det bære frugt.
 
Nyd det gode vejr derude....det tegner godt for en dag i haven - ja altså hvis det ikke lige var fordi jeg skulle noget andet igen  :0)
 
 

12 kommentarer:

 1. Dejlige billeder af både ferskentræet og krukken med de lyse blomster :-)
  Kan godt forstå du har travlt, når i har en konfirmation hos jer i år. Kender alt for godt de år der er den ene fest efter den anden, men i år er vi så heldige, at der ikke er så meget af den slags, i hvert tilfælde ikke her i foråret.

  SvarSlet
 2. Tillykke med alle mærkedagene og især med sønnen. Konfirmation er en stor begivenhed! Hvor ser dit ferskentræ fantastisk ud. Sådan et blomsterflor bringer bare godt humør med sig.

  SvarSlet
 3. Hold da op din beskrivelse er som taget ud af mit liv - her er det bare vores datter der skal konfirmeres.
  Hvor ser det fint ud med alt det du har drevet frem som pynter haven - I må have en rigtig god konfirmation, og tillykke med ham.
  God søndag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 4. Vi havde konfirmation for vores datter sidste år, så jeg kan godt huske det med at alt i haven skulle tage sig godt ud. Der er mange gøremål i haven, og jeg sover godt om natten efter dagens arbejde. Held og lykke med konfirmationen.

  SvarSlet
 5. Konfirmationerne husker jeg som nogle fantastiske fester med den unge konfirmand som centrum; men jeg husker også, at de i den grad trak tænder ud hos forældrene.

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe.Ja! man kan jo ikke nå det hele.Og komfirmationer er da en vigtig dag......så kan godt forstå at du gerne vil i haven,så der ser godt ud når i får gæster.God søndag til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Vi hadde konfirmasjon sist vår, og det er mye å gjøre. Skjønner at det er vanskelig å ikke gå ut i hagen, men du trenger jo en pause i blandt, så nyt våren da.

  Klem

  SvarSlet
 8. Rigtig god fest og tillykke med konfirmationen. Det kan ikke lade sig gøre at nå det hele, hvor gerne vil end vil. Så nyd du i stedet at få familien samlet. Dit ferskentræ er så skønt.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 9. Hej. Jeg kender godt dit problem, og synes det er helt ok. Jeg hygger mig med at læse lidt rundt omkring på havebloggene ligesom dig og har heller ikke altid tid. Nu er der jo meget, der skal gøres og det er bare godt!

  SvarSlet
 10. .......I kan tro det skal nydes og vi glæder os rigtig meget. I dag har jeg taget fri og nu vil jeg i haven og ordne lidt da week-enden ikke efterlod meget tid til havesysler da der var 2 store fester på programmet andre steder - heldigvis er vejret skønt og solen fremme så det er som på bestilling :0)

  SvarSlet
 11. Tillykke med sønnen og hans store dag, du har helt sikkert en del at se til, men du vil nyde den dag. Jeg er helt sikker på at haven vil vise sig fra sit smukkeste på denne årstid;)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...