Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 16. april 2013

Julerosernes fest.....

.........begynder hos mig først nu. Men ih hvor er de skønne klare og rent hvide. Den her oven over er en af dem der har sået sig selv i "skovhaven" og den er nu endelig er kommer i blomst.

 
Det jeg så frisk og flot kalder skovhaven er de meget få kvadratmeter jord jeg har henne under den hvide syren -  bag buksbomkuglerne ved morgensolsterassen. Her trives skovviol, almindelig  anemone, vibeæg, balkan anemone, vintergækker mm. Til min store glæde er står de første vibeæg som I kan se, allerede med bøjet nakke og venter på at sende blomsten ud i foråret.
 
 
 

12 kommentarer:

 1. Lidt har også ret - især fordi det er nogle skønne planter, der trives sådan et sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. ......ja alt jord må udnyttes effektivt ;0)

   Slet
 2. Tak Dorthe - de sidste 2 billeder gav inspiration til vores nye hygge/højbede område bagerst i vores lille have..

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen her i min lille have......og det var så lidt.......det er det der er det fede her i dette univers - inspirationen flyver rundt og fanges hist og pist ;0)

   Slet
 3. Det ser mycket lovande ut! Speciellt väntar jag på mina vibeägg!
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør det......og lige nu går det rigtig hurtigt.....hvis bare den stærke vestenvind vi er plaget af i disse dage snart vil lægge sig ;0)

   Slet
 4. Ja, det hele er noget forsinket i år. I dag så jeg at mange af mine erantis stadig står i fuldt flor! Skønne juleroser du har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et lettere forsinket testerstykke vi er tilskuer til nu....men ih hvor er det godt ;0)

   Slet
 5. Ja, i mit "skovbed" - ;.) - står vintergækkerne også stadig flot. Erantis er der også mange af og påskeklokkerne viser tegn på at springe ud. Forår er virkelig som champagne :-)

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER*.....jeps. "Vores" vintergækker har ikke vist blomster hos mig i år - kun blade.....jeg tænker de samler kræfter til næste år ;0)

   Slet
 6. Det er dejligt at der er kommet gang i tingene. Mine juleroser er også begyndt at blomstre.
  Dit skovbed ser fint ud, vibeæg er så fine.
  Med venlig hilsen
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene......omend det ikke er særligt stort....men sådan er det i en lille have - lidt har også ret og glæden er næsten dobbelt stor ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...