Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 22. april 2013

Næsten uden ord ;0)Snepryd står og soler sig henne under Austin rosen Gertrude Jerkyll..........imens går jeg rundt og rydder lidt op efter sidste uges blæsevejr der bla. blæste 2 af  mine små lanterner ned fra snebollebusken - heldigvis holdt de til medfarten.

Jeg har taget en ferie dag i dag og har nogle projekter jeg skal have ordnet.....nogle af dem er heldigvis i haven :0)11 kommentarer:

 1. åhhh snepryd. Dem har jeg også. Desværre har jeg fået aflivet en del af dem efter at have omlagt forhaven sådan lidt hård og brutalt. Men mon ikke de kommer igen:-)

  Det ser dejligt ud hos dig. God aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kariana - jeg vil tro de dukker op igen.....der er i hvert fald meget villige til at sprede sig så mon ikke der er et par stykker der har overlevet og kan starte en ny bestand ;0)

   Slet
 2. Dine snepryd ser bare dejlige ud, det er slet ikke nødvendig med mange ord.
  God fridag.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene.....næh det er det ikke - det er der i hvert fald ikke tid til i disse dage ;0)

   Slet
 3. Så härligt vårit det ser ut. Låter skönt med en ledig dag som även får tillbringas i trädgården.

  Kram Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var skønt....og vejret var fantastisk ;0)

   Slet
 4. Smukke snepryd, de har sådan en dejlig blå farve.

  Og dit ferskentræ er da helt uovertruffen smukt. Bare rolig, vi løber ingen vegne og foråret er jo en travl tid, med eller uden konfirmation. Nu må du huske at nyde de sidste forberedelser til den store dag og så ønsker jeg jer en fin fest og tillykke til konfirmanden.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Ulla - jeg er sikker på vi får en fantastisk dag. Ja der er nok at se til og haven KAN jeg slet ikke lade være med at pusle i også når vejret er så flot som det har været ;0)

   Slet
 5. Dejligt at du havde en dag til diverse udendørssysler og jeg gætter at du går derude og øver dig på en særlig sang? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var fantastisk ....og om lidt må jeg afsted og yde en indsats på arbejdet også ;0) Du kan tro der bliver øvet ;0)

   Slet
 6. Åh, hvor en smuk tur i haven - TAK :D

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...