Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 2. oktober 2011

Sommer i oktober.................tænk at årets sidste sommerdag skulle falde i oktober.....man tror det jo næste ikke......godt nok bliver det tidligt mørkt, men de sidste to dage og aftener har budt på det mest fantastisk varme og vindtille vejr man kan forestille sig.

Lune vinde fra kontinentet gjorde at vi i går, mange steder i landet kunne skrive "sommer" i kalenderen igen......med rekord store temperaturer da termometeret sneg sig op på de magiske 25 grader og endda over 26 grader i det sønderjydske.

Jeg kan bare sige at her nydes det i fulde drag...........indblandet en sjat fodbold, grill, ølsmagning, havearbejde, tilbagelænet afslapning og planer om at låne en trailer for at køre ud at købe et meget bestemt træ i dagens løb.

.....og nu er det ud....igen :0)8 kommentarer:

 1. hvor ser det hyggeligt ud:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Der är härligt nu med vår 'bonus sommar'!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 3. Ja, hvor var det dog en helt fantastisk sommerdag :-)
  Jeg håber, det også bliver til lidt sol og varme i dag, men foreløbig ser det godt nok lidt gråt ud her.
  Knus Signe

  SvarSlet
 4. Ej hvor spændende med det 'bestemte' træ - håber du finder det helt rigtige til din have :-)
  Fandt ud af forleden, at der på min arbejdsplads er en hel allé med det 'bestemte' træ og så kom jeg selvfølgelig til at tænke på dig og vores snak på bloggerdagen om dit ønske ift. til træet :)

  God fornøjelse med indkøbet :o)

  SvarSlet
 5. Ja det er da dejligt at vi endelig får en uge med solskin. Men at vejret skulle være forstyrret så meget at det først blev i oktober, er lidt underligt. Men vi skal da ikke klage ;)

  SvarSlet
 6. Anne Gine .......tak - det var det også og med en trøje på kunne man faktisk nyde aftenen længe trods årstiden ;0)

  -----

  Helena....ja det er da virkelg en BONUS med sådanne sommerdage her i oktober......det må gerne fortsætte :0)

  -----

  Signe håber solen kom frem hos dig også....her har den været fremme hele dagen dog med lidt slørskyer ind i mellem - men dog knap så varmt som i går :0)

  -----

  Susanne - *SMILER*.......den er i hus - eller skulle man sige have det der specielle træ som alle drømme har kredset om længe ;0)

  Åh en hel Allé at skue til dagligt super skønt :0)

  -----

  Lone.....nej bestemt - det vil vi ikke.....og forstyret ja det er da vist det rette ord i den forbindelse ;0) Vi må nyde det så længe det vare.....og tror mig - her bliver der knoklet og nydt ;0)

  SvarSlet
 7. Ja, sikke nogle fantastisk dage det har været... ren nydelse :-)
  Stort tillykke med dit ønske-træ. Det bliver spændende at følge med når det gror her på bloggen.

  SvarSlet
 8. Tillykke med en lille platan-baby...

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...