Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 7. oktober 2011

Geoginemark og fredag.....elsker de her fredag morgener hvor jeg ikke skal storme ud ad døren, men bare kan trække vejret stille roligt og begynde at planlægge dagens gøremål i mit eget rolige tempo. I dag bliver gøremålene centreret i køkkenet da der skal laves lidt mad.....haven må derfor stilles på stand by.

Jeg har en dejlig forlænget week-end der venter foran mig. En week-end der byder på  komsammen med fætre og kusiner der går længere og længere i mellem at jeg ser. Efterhånden er det desværre sådan at det oftest er til de mere triste begivenheder som begravelser vi mødes.......men det skal der laves om på nu.

Vi skal mødes i nogle hyggelige, uforpligtende timer hvor bardommens minder  kommer til at fylde en hel del, vi skal snakke, grine og opdateres på hinandens liv og jeg glæder mig helt vildt.......vi er 19 af slagsen og kun én er forhindret......det bliver så godt.
Jeg var lige forbi geoginemarken igen den anden dag ........sidste gang i år, da de så småt var ved at blive gravet op til vinterpbevaring.........og der skal graves mange gange da der i foråret blev sat omkring 1100 knolde, i alverdens farver og former til stor glæde for de mange forbipasserende.
13 kommentarer:

 1. Vilka mängder!!! Jag skall aldrig klaga mer på att det är trist att behöva gräva upp dahliaknölar!

  Trevlig sammankomst!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. To faktycznie przechodnie mieli co oglądać - piękne daliowe pole. Pozdrawiam

  SvarSlet
 3. Helt overvældende med alle de Dahliaer.

  Dejligt med sådan en familiekomsammen, det er vigtigt at bevare kontakt...

  God weekend

  Ulla

  SvarSlet
 4. Jeg hører ikke til dem, der er begejstret for efteråret. Farverne kan være smukke, men det er da ærgerligt at skulle sige farvel til en sådan mark :-)

  Jeg slagter ikke mine 3 (men store) dahlier før den første nattefrost tager dem. Kan simpelt hen ikke nænne det. De står stadigt med mange blomster og kæmper mod kulden.

  SvarSlet
 5. Wow så många dahlior!
  Vackert att titta på så många på en gång.
  Skönt att de har kommit upp för snart är frosten här
  Ha en skön helg
  Annika

  SvarSlet
 6. Det er altså imponerende med sådan en hel dahlia-mark. Jeg håber du får en skøn og glad weekend.
  Knus Signe

  SvarSlet
 7. Hvem der bare boede så tæt på lige præcis den mark....

  Håber I får/har en dejlig weekend :)

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe
  Så må du nyde weekenden med alle dine fætre og kusiner, skønt når I kan holde kontakten.
  Det er altid dejligt at kunne snakke barndomsminder.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 9. Georgine-mark .... Fantastisk :-)

  SvarSlet
 10. JUBBBBIIII Dorthe, Nu kan jeg skrive kommentar hos dig igen, fordi du har popup-vindue.

  Jeg har ikke haft dahlia i haven før denne sensommer, hvor Nette forærede mig en kæmpe krabat i pink :-)... den var for skrap i farven og passede ikke til alle Nette's rosa farver, siger hun, men mig passer det helt,helt fint.
  Ha' en dejlig weekend.
  Knus Lone

  SvarSlet
 11. Suk, sådan en Dahlia-mark kunne jeg også godt tænke mig i mine drømme. Og så lige et sted at opbevare 1100 knolde :-D
  Jeg håber at I får en skøn weekend. Det må være skønt med så mange fætre og kusiner.

  SvarSlet
 12. Skøn skøn mark, men godt det ikke er mig der skal grave alle de knolde op:0)
  Rigtig god fætter/kusine fest
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 13. Tak I skønne mennesker.....ja det er super fedt at man bare lige kan holde ind og få fyldt vaserne op for en skilling i løbet af sæsonen ;0)

  Vi havde en helt fantastisk dag aften.....og fortsætter lidt igen i dag - super skønt :0)

  -------

  Jeg har ikke haft tid til at ændre noget i indstillingerne her hos mig endnu Lone - pop up har været der hele tiden....men jeg er glad for at du igen lykkedes med det.....giv Anne Mette et knus fra mig som tak ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...