Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 15. oktober 2011

Frost på solhattene

For tredie morgen i træk vågner vi op til en frost klar himmel og rimfrost i haven. Jeg elsker det her vejr hvor luften er klar og frisk og vinden er minimal........så gør det ikke noget at temperaturene ikke er så høje for der er skønt derude alligevel. Solhattene fortsætter ufortrødent deres blomstring og rimfrosten gør dem bestemt ikke mindre smukke her i oktober.

Jeg har et par hængepartier derude, så planen er at jeg skal ud at ordne lidt i løbet af dagen.......men først står den lige for en gang skyld på lidt fodbold......og i dag er det vist godt man kan købe varm kakao derhenne.Rigtig god dag derude :0)

12 kommentarer:

 1. Hvor ser det smukt ud Dorthe :-)
  Ja, det har været nogle utroligt smukke frostmorgner. Og solhattene ser bare så fine og sprøde ud, når de står der klædt i rimfrost :-)
  Ha' en rigtig dejlig dag!
  Knus Signe

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også disse dage så det er skønt at vi kan komme ud og nyde dem:) Dine solhatte er så smukke også med frost på.

  SvarSlet
 3. Tak for kigget.
  Ja - det var en smuk morgen.
  Jeg var også ude og prøve at forevige det....
  knus og fortsat go weekend.
  Susan

  SvarSlet
 4. Härliga de ser ut de frostnypna solhattarna.
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 5. Hvor er dine Solhatte smukke, selv med rimfrost på.

  SvarSlet
 6. Mmm, de ser helt spiselige ud med sådan en gang "frosting"... lækkert!

  SvarSlet
 7. Herlig bilder:) Jeg liker også godt denne tiden, og rydder og pusler i hagen så fort jeg kan:) Nå er det å grave opp, og flytte, og legge på vinterdekke:)Og snart snart kan vi begynne å så...

  SvarSlet
 8. Dine solhatte er bare smukke, uanset vejr og årstid :)

  Hvor er det lækkert med sådan et vejr som vi har haft i dag. Det slår næsten en sommerdag, synes jeg.

  Håber da at du også nåede i haven.

  SvarSlet
 9. Sikke smukke billeder :-) Og ja, det har godt nok været koldt. Vi har haft nattefrost to nætter nu, og sommerblomsterne - næsten dem alle - er klasket sammen. Skal huske at have gravet dahlia'erne op.

  Men bliver det ikke til så megen frost her i vinter, kan man jo sagtens gå ude og lave en masse.

  Jeg selv er nu ved at ordne planter i planteskolen; potte om i større potter, luge osv. Men også nogle nye bede vil jeg gerne have lavet inden så længe.

  Fortsat dejlig weekend :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 10. Hej Dorthe
  De er rigtig kønne dine solhatte, de fleste af mine er færdige for i år.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 11. I poco to zimno idzie, niszczy ostatnie kwiatki w ogrodzie :-(. Bardzo ładne zdjęcia. Pozdrawiam

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...