Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 5. oktober 2011

Jeg har brug for it-support :0(
Jeg fatter det ikke........jeg er ikke nogen computer ørn der bare kan det hele, men til husbehov og ellers prøver jeg mig frem. Men i disse dage må jeg simpelthen melde PAS.

Et par dage har jeg haft problemer og jeg forstår det simpelthen ikke.....hvordan kan det være at jeg kan smide en kommentar hos nogen og ikke hos andre. Iaftes havde jeg problemer et par steder og da jeg så vil forsøge igen her til aften er det stadig et problem. WHY????

Til eksempel kan jeg blandt andre ikke lægge en kommentar hos Høneballehaven, Helenas Hem og trädgård, Den helbredede have og Mit grønne univers?????

Tilgengæld går det fint hos En landliggers dagbog, Hverdagen i et hus med have, H(e)aven, Signes vals m.fl.

......hvor går det galt for mig og er det kun mig der har problemer????

Håber virkelig der sidder nogle kloge hoveder ud i it derude :0)

19 kommentarer:

 1. Så skriver vi lige på samme tid :)

  Jeg har rettet noget ift IE7 til IE9 i layout/HTML - kan bare ikke huske, hvor jeg fandt det. Derefter kunne i hvert fald krea-krage-Lone skrive hos mig, modsat før. Men om det er det? Der er jo flere, der har problemer.

  Bruger du IE, Firefox, Google Chrome? Bruger selv det sidste og har ingen problemer (7-9-13).

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 2. Jeg har selv samme problem. Hos nogle kan jeg skrive kommentar. Hos andre ikke.
  Prøv at logge ind på din egen blok og lægge den ned i bunden af skrivebordet. Prøv så om du ikke kan skrive kommentar.
  Det gør jeg, når det driller og mange gange virker det.

  SvarSlet
 3. ......tak for råd og vejledning.....har nu surfet lidt rundt og ser at der desværre er flere der døjer med problemet.....uha.....det er ikke godt når det bliver alt for teknisk i den retning af at skulle ændre.......men jeg må jo ind og kigge på sagerne ved lejlighed.

  ......sådan noget møj

  - må desværre føje Nette, Madam bæk og Lone bag havelågen til blogs jeg IKKE kan kommenterer på i tiden ØV BØV :0(

  SvarSlet
 4. Har også haft problemer, men hvis jeg logger ind hver gang jeg går på bloggen og underlader flueben i forbliv logget på, så kan jeg stort set kommentere på alle blog.

  SvarSlet
 5. Det problemet har jag inte haft, än i alla fall.
  Tänk att du nu har en platan, häftigt! Hoppas du blir riktigt nöjd med det, det är ju ett superfint träd!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 6. Som CuginaK bruger jeg Google Chrome og har pt ingen problemer (- og lad det endelig blive ved det, tak!)
  It-problemer er spild af liv, så jeg føler med dig - det er desværre det bedste jeg kan bidrage med. Håber du snart vender tilbage blandt de aktive.

  SvarSlet
 7. Jeg havde problemer indtil jeg skiftede til Google Chrome, så holdt de op. Min søn hjalp mig :-)
  Jeg er da ked af, du ikke kan kommentere ved mig Dorthe, jeg har ventet på en lille hilsen fra dig :-)

  SvarSlet
 8. Jeg har ikke oplevet problemer pt. men hvor er det irriterende når noget på bloggen driller.

  Håber det løser sig for dig snart.

  Ulla

  SvarSlet
 9. Dorthe, jeg skal lige sige at ift HTML ændringer, så er det ikke noget, du kan gøre. Det er blog-ejeren. Og jeg ved heller ikke 100% om det var lige det, der hjalp, bare at nu kunne hun.

  Jeg foreslår at du prøver Chrome. Det er gratis, det er google, som også blogspot er - hos mig er det endda hurtigere end IE.

  Du er velkommen til at sende mig en mail vedr. installation eller andet, ok

  SvarSlet
 10. Hej,
  Jag har samma problem och det enda jag har upptäckt är att det går att lägga kommenter hos dom där det vanliga inte fungerar, om nu den som har bloggen har valt att man kan vara anonym. Så får man skriva under med sin blogg.

  Kram Anna

  SvarSlet
 11. Jeg anbefaler helt klart også Google Chrome, som er meget hurtigere end Internet Explorer - jeg har aldrig haft problemer med Blogger, siden jeg skiftede for et par måneder siden. Anbefaler det igen og igen til min omgangskreds.

  Men ellers, ja, er der mange problemer med at lægge kommentarer i øjeblikket. Det gør det heller ikke bedre, når der er spamkode på.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 12. Sikken noget møg! Jeg har ingen problemer, men bruger også Firefox og Chrome i flæng - aldrig IE. Det kunne være løsningen at skifte browser og det er helt klart det nemmeste.

  Jeg er aldeles vild med kastaniemanden i dit forrige indlæg. Jeg tror da, at niecen og mig skal bruge den første rigtige efterårsdag til at lege med kastanier :-)

  Håber du får løst problemet og ha´en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
 13. Kære Frk. Solhat

  Jeg har prøvet i flere dage at lægge en kommentar til både dig og andre, men når jeg trykker send forsvinder alt.
  Prøver så lige nu igen, for jeg vil anbefale dig at binde dine platangrene ned nu, da det er lettest jo tyndere de er. Hvis du kommer til at knække en gren skal du ikke fortvivle, der kommer flere frem som du så kan bruge som basisgrene.
  Kh Helle

  SvarSlet
 14. Jeg har heller ikke andet end problemer med at lægge kommentarer - og har desværre haft det længe. Jeg har nu fundet ud af, at jeg kan skrive til alle via min iPad men det er selvfølgelig for langsommeligt, så jeg vil følge rådene her hos dig og få installeret Google chrome. Håber det hjælper :-) god kamp til dig også!!!

  SvarSlet
 15. Jeg bruger altid Firefox, og det er meget længe siden, at jeg har haft problemer. Men jeg har haft det ;-)

  SvarSlet
 16. Det er længe siden jeg har været på bloggen - så jeg ved ikke om jeg har problemer.....har jeg problemer??

  SvarSlet
 17. Hvor ER det altså sært! Men vi vender vel tilbage igen... Jeg mener: negls heller ikke lægge så mange kommentarer,men det er teknikken inden i, der driller ;). Soler kikker frem igen en dag... Vi ved, vi har hinanden. :) her i blogland alligevel!

  Kærlig hilsen

  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 18. Tusind tak igen for alle jeres råd og vejledning......jeg må kigge på det med at skrifte internet explorer ud.......

  Det er da bare mærkeligt at det aldrig før har været et problem for mig at lægge en kommenetar.........altså lige bortset de steder hvor der er nogle frygtelige langsomme kommentarmoderationer.........som jo i øvrigt også let kan ændres ;0)


  Jeg kigger på skidtet en af dagene når tiden indhenter mig :0)

  -----

  Susanne :0) Nej ikke hos mig i alle tilfælde ;0)

  -----

  Tusind tak for Platanrådet Helle......dejligt med dettet forum hvor det tagetr et split sekund at få et godt råd......altså hvis teknikken virker ;0)

  SvarSlet
 19. Status er nu, at jeg pludselig efter at Anne Mette og Lone har været i sving med it-råd tilsyneladendne ikke behøver at ændre noget i min egen opsætning.......i alle tilfælde kan jeg igen lægge kommentarer langt de fleste steder......lige med undtagen de få blogge der stadig ikke har valgt at skifte til popup vindue når der skal skrives en kommentar.

  læs evt. de gode råd her : http://www.cuginak.dk/2011/10/blogger-bvl-med-kommentarer.html

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...