Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 26. maj 2012

Træpæonen


 - den lyserøde af slagsen, har danset smukt hele ugen.

Desværre har jeg ikke haft tid og energi til at lade jer danse sammen med den......men nu skal I altså lige se så smuk den er.

Varmen er hård ved den og blomsterne der sprang ud i mandags er desværre allerede ved at blegne og falde lidt sammen - det er gået alt for hurtigt i år.......men en uge med temperaturer over 25 grader er hård ved forårsblomsterne. De sidste tulipanerne sveder også for alvor og begynder nu at danse af. men forude venter endnu et af årets højdepunkter - nemlig Lyserøde juni - hvor silkepæonernes svulmende knopper brister.

Husk at trække vejret dybt ind og nyd den fantastisk morgenstund.
I år har jeg plantet endnu en træpæon....en hvid en af slagsen - desværre ser det ud til at knopperne ikke rigtig vil springe ud - de sygner lige så stille hen - kun en enkelt har åbebaret sig lidt lige efter jeg havde købt den.

Nu håber jeg så at det er fordi den bruger energi på at etablere sig og så tilgengæld kvitterer med smukke blomster næste år...........mon ikke det er tilfældet???
10 kommentarer:

 1. smuk er de bestemt. jeg tror min er begyndt at vokse.............ja jeg troede faktisk den var gået ud, men nu kan jeg se den igen, dog uden knopper. måske om et par år? Super god pinse til dig og dine;)

  SvarSlet
 2. Kære Dorthe
  Det er en smuk morgen jeg kommer også lige ude derfra :-)
  Sikke dog en fantastisk smuk træpæon du har!! Den står virkelig flot sammen med dine tulipaner og allium :-D mums
  Rigtig god weekend
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn, din dansende lyserøde træpæon - har den i øvrigt et navn?
  Ja, det går stærkt med forårsblomsterne i varmen, men så må vi jo bare gøre os umage for at nyde dem ekstra meget - og vejret inviterer jo heldigvis i den grad til udendørs ophold :-)
  Nyd dagen!
  Knus Signe

  SvarSlet
 4. Hvor er den lyserøde træpæon smuk. Men ærgerligt, at den nye træpæons knopper sygner hen. Jeg har desværre ingen erfaring med træpæoner (måske jeg skulle se at få det ;-), men krydser fingre for, at det er fordi den er igang med at etablere sig og kommer tilbage næste år med mange blomster :-)
  Ih ja det er dejligt med dette skønne vejr, men desværre 'brænder det hele hurtigt af'. Heldigvis er der jo meget nyt på vej, så det er bare om at nyde alt det der er lige nu :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er dine pæoner dog skønne.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 6. god formiddag.smuk træpæon.har kun en lille en selv,som har givet den første blomst nogensinde.Men jeg glæder mig rigtigt til at alle mine silkepæoner springer ud.de dufter helt fantastisk.God pinse til dig og dine.Jette

  SvarSlet
 7. Aj, aj hvor smuk træpæonerne er! Jeg har 'kun' silkepæoner men det ville være dejligt med et træ også:-))

  SvarSlet
 8. Hej Dorthe,
  Flot træpæon. Held og lykke med den nye men det ser jo ud til de trives hos dig.
  Skønne billeder af en solrig majdag. Herligt.

  SvarSlet
 9. Hvor er din træpæon smuk, min blomstrer også lige, min Gudeblomst er derimod snart afblomstret.
  God pinse
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 10. tak alle - træpæonen er fantastisk smuk og står smuk resten af året med sine smukke fligede grønne blade....men kunne dog godt ønske blomstringen var lidt længere :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...