Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 25. maj 2012

Hjerternes fest

De  soler sig  i aftensolen de smukke hvide løjtnantshjerter - endnu en staude man aldrig går fejl af - og ordene er fattige i den sammenhæng - jeg formår i alletilfælde ikke at nedfælde mere her i sommervarmen.

I morgen venter en skøn, skøn dag med endnu en blogger-komsammen i haven og senere venindehygge med rødvin, grill,  melodigrand prix og dansende Pinsesol.

Rigtig god pinse derude ;0) 

6 kommentarer:

 1. Smukt. God fornøjelse med det hele i morgen.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. De er så dejlige, de hvide løjtnantshjerter - dem bør man da ha' i sin have. Også god pinse til dig, det er da et fantastisk program du har linet op - hvem mon du skal mødes med i morgen...?

  knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bør man - og mere end et sted - de kommer også så tidligt op af jorden om foråret så bedene grønnes hurtigt hvor de står ;0)

   Tja det er jo så lige det ;0) Mere om det senere - jeg bryder mig ikke om at udstille hvor der evt. står et forladt hus fordi fruen er taget på havevandring - man skal jo passe på ikke at friste langfingrede og svage sjæle :0)

   Slet
 3. De hvide løjtnantshjerter og også på min top 10.
  Jeg plantede også mine, hvor jeg har en lille vandkumme (uden vand lige nu godt nok)
  Det ser så fint ud når hjerterne spejler sig ned i vandet.
  God aften i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bestemt et must. Mine har været flyttet et par gange i foråret pga grave arbejdet i haven - men kommer utroligt flot alligevel - jeg havde frygtet de ville blive sat lidt tilbage af det - men heldigvis ikke ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...