Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 13. maj 2012

Længe har jeg ønsket mig......


.........noget mere højde i haven og noget mere grønt tag -  det er ikke det jeg har mest af og naboerne mod nord og vest af haven heller ikke (der findes stort set ikke et eneste træ i deres haver) ......så det er bestemt noget af det der skal tilføres mere af i haven i fremtiden.

Mit hjerte havde bestemt sig for, at til dette formål ville en kugle Trompet krone Catalpa bignonioides "Nana" være det perfekte valg  til min lille oase og Trompet kronen har derfor længe stået på min side "Must Have" som en af de planter der engang med tiden gerne måtte havne i min have.

Nu er det så plantet dette skønne træ, som jeg fik i fødselsdagsgave - nu glæder jeg mig bare til den springer ud og danne et smukt grønt svævende kugltag lige ved stien ned til lågen.

På den anden side at stien står min elskede opstammede duftsnebolle - i husker den der med rysten og bæven blev flyttet i 2010. Lige nu er duften på sit højeste og især på en dag som i går hvor der kom nogle byger - så er luften tæt af den mest fantstiske nellike duft. Desværre har jeg ikke rigtig haft tid til at sidde derude og nyde det for alvor i år - vejret har heller ikke været det mest oplagte vejr at sidde stille i.......men i dag skal det være. Jeg syntes jeg trænger til at smække benene op og bare nyde haven der står så smuk med tulipanerne og alt det lysegrønne.

Tak for alle jeres søde og varme  hilsner......de var bestemt med til at gøre den noget runde dag endnu dejligere. Håber solen må skinne på jer alle hele søndagen :0)

10 kommentarer:

 1. Smukke smukke billeder... ha en dejlig søndag

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med den smukke havestue og din Catalba. Vi købte en stor en sidste år og den står nu med de fineste knopper. Den er lidt sen til at springe ud, men garanteret smuk når den er der. Vores er en "Aurea", så den skulle være med brogede blade.

  SvarSlet
 3. Tillykke med diet nye træ, jeg glæder mig meget til at se mere til din Trompetkrone når den viser sine flotte blade. Det giver noget mere struktur når man tilfører tag i haven, men det er også naturligt at man først koncentrerer sig om på vægge og gulv og det er måske dér naboerne er stoppet.
  Hvor er duftsnebollen smuk - man bliver overrasket over hvor store buske og træer man egentlig kan flytte - uanset årstid, bare de får den rette pleje. Jeg husker tydeligt da du flyttede den.
  Ha en dejlig søndag, jeg er spændt på hvor længe du kan sidde med benene oppe:o)

  SvarSlet
 4. Må du få en dejlig søndag i din skønne have. Duften fra snebollen må beruse dig og nyde en forhåbentlig solrig søndag. De har lovet det!
  Dejlige billeder og tillykke med dit nye træ.

  SvarSlet
 5. Tillykke med din trompet krone den bliver du glad for. Skønt træ som kræver noget læ, har slået 3 ihjel p.g.a vind så er nok lidt misundelig og dog. Ønsker dig alt godt med det hele.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 6. Tillykke med træet - det bliver da helt sikker godt. Træer gør altså bare noget godt for haven med deres højde og karakter.
  Skøn snebolle. Det kunne være, jeg skulle overveje også at få indført sådan en her på matriklen på et tidspunkt.
  Knus Signe

  SvarSlet
 7. Hej. Tillykke med det spændende træ. Jeg synes også træer tilføjer noget til haven, som skal være der. Vores have er ikke så stor, så derfor er det godt med noget i højden. Flotte billeder af snebollen med udestuen i baggrunden.
  Rigtig god søndag til dig også.

  SvarSlet
 8. Tillykke med dit nye træ og din skønne udestue :O) Klem

  SvarSlet
 9. Jeg kan godt forstå at du har ønsket dig en Catalba den er så fantastisk og nogle skønne blomster. Den står helt sikkert helt perfekt lige der og kommer til at lave flimre skygge.

  Jeg selv fik en sidste år men den er som busk og derfor ikke så høj endnu, jeg er spændt på at se om der kommer blomster i den i år.

  SvarSlet
 10. Tillykke med dit skønne træ, det var da en dejlig fødselsdagsgave :-)
  Det er også et af de træer som jeg godt kunne tænke mig en dag. Jeg blev lige inspireret af dit indlæg og talte mine træer, og jeg har 21 :-D
  Så min nabo kan ihvertfald ikke klage over en flad nabohave.
  Duftsnebollen er så skøn. Jeg har desværre ikke siddeplads ved min, men til gengæld kommer jeg forbi den hele tiden derude, og duften 'flyver' jo heldigvis også rundt.
  Fortsat skøn søndag :-)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...