Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

torsdag den 10. maj 2012

Så står den der........

............færdig og klar til at tage i brug - akkurat som bestilt og deadlinen blev så elegant overholdt af tømeren. En færdigøl blev nydt tirsdag og en lille kuvert med regningen på den  aftalte pris byttede hænder.

Det har hele tiden været vores mål at projektet skulle være færdigt og håndværkerne ude af haven  lige netop til denne specielle dag.

...........vejret plejer (2011, 2010) at indbyde til grill og kolde øl i haven på denne dag - men ikke denne gang - gråt og regnfuldt - dog dejligt mildt med en smule opklaring sidst på dagen.......øllerne var dog stadig kolde og blev nydt i helt utroligt, fantastisk godt og overraskende selskab.


........og ja, jeg kunne ikke lade være:
"Lidt Royal har man vel lov at være"
......når nu man er den lykkelige ejer af egen altan og prinsessekrone
og ikke føler sig en dag over 20 *SMILER*

....og festen varede i flere dage - SKÅL ;0)

45 kommentarer:

 1. Hej Prinsesse Dorthe
  Hvor ser det godt ud både huset og prinsessen. Tillykke med at den er færdig. Dejligt for jer. Er der andet vi skal sige tillykke med på denne specielle dag?
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen, søde Dorthe - du ser vel nok glad ud og det er da til at forstå når din FLOTTE, FLOTTE udestue står færdig, og så endda til dagen :) Det ser smukt ud og Dannebrog pynter, og du stråler på den dejlige lille altan - godt at du fik den med.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke Dronning Dorthe, - er det noget rundt??? Hvor er udestuen blevet fantastisk vellykket og flot. Helt genialt er det da med den lille terrasse, - undskyld balkon! Mon ikke der vil blive tilbragt mange skønne timer... :o)

  SvarSlet
 4. Så er det vel helt på sin plads med et nifoldigt leve i bedste royale stil: hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurra, hurraaaaaaaaa!!!
  Og det ser knagme godt ud :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 5. Kære Dorthe

  Så fik du dit kongelige - fødselsdags - billede på den nye balkon. :)) Og hvor ser du glad og smuk ud - ikke en dag over 25 af sind eller udseende.

  Tusind tak for en sjov og hyggelig aften i går. Jeg er stadig benovet over den ro du tog hele overraskelses festivitas'en med.
  Og så skal du fejres igen i morgen. Jeg håber at du får en dejlig dag med din familie. De er meget heldige med at have dig.

  Knus
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Ulla (og Christian) I aner simpelthen ikke hvor glad jeg blev - det var da den mest fantastiske overraskelse man kunne tænke sig.

   Rolig og rolig...... det ved jeg nu ikke på et tidspunkt holdt jeg op med at tælle (og tænke) - for jeg kunne simpelthen ikke lige se hvor søren vi skulle være henne alle sammen - men det gik jo bare rigtig godt og ungerne hyggede sig da mindst lige så meget som vi gjorde. Tusind tusind tak.......tænk at være så priviligeret at have sådan nogle skønne venner som jer - det er ikke alle forundt.

   Ja........ jeg kunne altså bare ikke lade være - med at tage både krone og altan i brug.....lidt spas i haven skal der altid være plads til.

   Kæmpe Knus til jer alle bag hækken ;0)

   Slet
 6. Vikar for Mary kan du da blive. Hun er jo i Sydkorea.

  Smuk tilbygning/udestue. Den bliver du glad for.

  SvarSlet
 7. Fantastisk tillykke med det 'det ny Amalienborg' det er virkeligt blevt lækkert. Også et KÆMPE hurra fra mig :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med den fine bygning, og med fødseldagen. Det ser da bare godt ud.Der kan du tilbringe mange dejlige timer.

  SvarSlet
 9. Wauu hvor er den flot, den måtte gerne "bo" i min have også. Og TILLYKKE med dagen, så skidt med lidt dårligt vejr. Du ser jo forrygende ud :)

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 10. Haha HELT i orden Dorthe, lidt kongelig har man da lov at være :)
  Tillykke! Hvor er den da bare blevet SÅ flot! Er sikker på du nok skal få indrettet det så hyggeligt :O)Mon det skal døbes som Anne Mette skriver? Amalienborg, kan lige se skiltet for mig :D

  SvarSlet
 11. Mottag folkets hyllningar! Dronningen skulle nog gärna vilja stå på en sådan fin balkong! ;-) Så fint det blev!! Grattis!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 12. Gratulerer med flott utestue :) Det var på sin plass å feire både utestuen og deg! Det blir kos! Du kledde prinsessekronen :)

  SvarSlet
 13. WOW, vad bra din udestue blev, supersnygg! Så klart du ska stå på altanen och ta emot folkets hyllningar! Skål!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 14. Kære dronning solhat
  Tillykke med fødselsdagen og lille Amalienborg, den er blevet rigtig flot.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 15. Hjertelig og kongelig tillykke med det hele, Dorthe. Jeg ka godt lide alt jeg ser på dine billeder!!!;O)

  SvarSlet
 16. Tillykke med det hele. Det ser rigtigt godt ud sammen med huset. Lyder som om det har været en herlig dag.
  Alle burde have en balkon hvorfra de kan vinke til folket, det styrker selvtilliden.

  SvarSlet
 17. Gratulerer med alt sammen. Prinsessekronen kledde deg veldig! Utestuen så deilig ut.

  SvarSlet
 18. Rigtig mange gange tillykke med færdig udestue der faldt sammen med din dag som så kunne fejres med anstand.
  Der kan i sikkert nyde mange timer når det danske vejr kræver man søger i ly.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 19. Så bra det blev! Jag bara älskar den lilla balkongen. Grattis!!!

  Kram

  SvarSlet
 20. Kæmpe tillykke søde Dorthe.
  Det er blevet så fint dit nye palads :-)
  Forsat god fest weekend.
  Knus Lone

  SvarSlet
 21. Hvor er den blevet fin! Og ikke det mindste for meget at lade sig hylde på balkonen.

  SvarSlet
 22. Den er da så smuk din nye "dronninge-vinke-balkon".
  Tillykke med den og må du få SKØNNE timer der!
  (det kan vist ikke undgås;-)

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 23. Stort tillykke med projektet, det ser rigtigt godt ud. Jeg kan liige skimte et maleri, glæder mig til at se billeder indefra også.
  Pragtfuldt når tingene lykkes!

  Med et ønske om godt haveår.

  :)

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med fødselsdagen, og den smukke udestue. Balkonen er en dronning værdig ;-D Så du får lige et 3´foldigt længe leve hurra, hurra HURRAAAAAAA må du få rigtig meget glæde af dit nye smukke bygnings værk.

  Marianne :-D

  SvarSlet
 25. Stort tillykke med fødselsdagen og udestuen.
  Rart med en balkon når man skal hyldes af folket.
  Det blev vel nok flot :o).

  Hk. Margrethe.

  SvarSlet
 26. Hej igen!
  Jag var tvungen att gå in och titta på den fina utbyggnaden igen! Superfin! Men, om jag får komma med ett litet förslag, ta bort de formklippta "kloten" framför balkongen, så balkongen blir mer svävande. Om den har stödben, kan man måla dem svarta, så syns de inte så mycket!

  Trevlig helg!
  /Ruben

  SvarSlet
 27. PS
  En god drottning lyssnar väl på sina undersåtar?!! ;-)
  /R

  SvarSlet
  Svar
  1. sødeste Ruben........jo det burde hun jo gøre ;0)

   Altanen har ingen støtte ben - den hænger direkte på udestuen. Buksbommene har jeg sat for at skærme for et mindre pænt indkig ind under udestuen.......meningen er at de skal klippes lidt mere halvkugle-agtigt på et tidspunkt så de er knap så høje ;0)

   Tak for rådet....men jeg tror de for lov at blive.....men jeg tænker over det kan du tro ;0)

   Slet
 28. Hvor ser det fint ud! Tillykke med det hele :-)

  SvarSlet
 29. Hvor er den blevet flot. STORT TILLYKE, også til den kongelige ;)

  SvarSlet
 30. Hej Dorthe. Et stort tillykke med fødselsdagen og udestuen. Det ser bare brandgodt ud. Selvfølgelig skal en fødselsdagshelt hyldes på sin egen balkon! Jeg glæder mig også til at se mere.

  SvarSlet
 31. Wow, hvor er den bare blevet flot. Den balkon gør den helt speciel, så den idé kan du godt være stolt af. Mon det bliver en tilbagevendende tradition at du vinker fra balkonen på din fødselsdag? :-)
  Og selvfølgelig også et kæmpe forsinket tillykke og hurra fra mig :-)

  SvarSlet
 32. Megaflot, hyggelig, skøn og helt igennem dejlig.

  SvarSlet
 33. En underbar drottning på en underbar veranda. Grattis!
  Hej från Törnrosa

  SvarSlet
 34. Sødeste Dorthe
  Stort og rungende hurra og tillykke med både dig og den skønne veranda, du ser forrygende ud som du står der på balkonen - det må da blive en ny tradition at du hyldes på denne måde:o)

  SvarSlet
 35. Deres Kongelige Højhed må jeg hermed ønske tillykke med den helt igennem vidunderlige tilbygning. Jeg er sikker på, at den vil være til stor glæde for hele familien i mange år fremover :0)

  SvarSlet
 36. Kære Dorthe.
  Tillykke med det nye sommerslot, ord er vist overflødige, efter dit smil at dømme, nu venter vi blot på den fantastiske forsommer som lige straks kommer, og italienske aftener på terrassen med duft af roser.
  Henrik

  SvarSlet
 37. Hold op hvor er det blevet flot, Deres Højhed. STORT TILLYKKE fra mig!

  SvarSlet
 38. Tusind, tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Det har været nogle super dejlige dage hvor jeg er blevet fejret langt over forventet......40 år er jo ingen sag og hvor er det skønt at have sådan nogle skønne venner, kollegaer og en super dejlig familie der alle har været med til at gøre dagen(e) til noget helt særligt.

  Udestuen må siges at være den bedste fødselsdagsgave ever.......og jeg er sikker på at den nok skal blive brugt i mange, mange år ud i fremtiden.

  Prinsessekronen var fra børnene oppe på arbejdet.....og når jeg nu er med egen altan eller balkon så kunne jeg ikke dy mig mig for at lege lidt royal...........men nogen tradition skal I ikke forvente det bliver - istedet vil jeg da meget gerne låne altanen ud til jer til sølvbryllupper og lign ;0)

  Igen - tusind, tusind tak for at varme en Solhats hjerte umådeligt meget.....skønt at have jer med derude på sidelinien ;0)

  Knus til jer alle

  SvarSlet
 39. Stort tillykke med fødselsdagen og du er jo en hel dronning i dit eget kongerige ;)

  Jo selvfølgelig har man lov at være royal og nyde sin dag i fulde drag :D

  Hip hop hurra og å det laaaange Huuuuuuuuuurraaaaaaaaaaaaaaaa.....!


  PS. Det er en super folt tilbygning du/I har fået

  SvarSlet
 40. Et stort og royalt til lykke her fra engens land. Tænke sig, at du har din egen krone, sådan en vil jeg også have til min fødselsdag (ha, ha...)... ;-)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...