Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

torsdag den 17. maj 2012

Peter Pind er ved at være ved muffen


Nu er plejen og omsorgen for den lille trold her ved at være ved vejs ende. Det har været rigtig hyggeligt at være plejestation for pindsvinet....og ungerne har ivrigt fulgt med, fodret og lyttet.

I dag skal den have sin tredje dosis medicin og så skulle den være fit for fight og klar til livet i den fri natur igen. Vi har vejet den hver gang den har været hæflet ud af sit hi for at få medicin så nu er det spændende hvad slut vægten lyder på når vi vækker den for sidste gang. Den vejede 715 gr. første gang 825 anden gang og mon ikke kosten af kattekillingetørkost, torskerogn og avokado har gjort sit til at vægten er yderligere steget.

Behandlingen  har til syneladende også hjulpet for den hoster ikke mere så nu håber vi den har mange år tilbage at leve i. Vi håber også at den ikke er så sur på os over at være holdt til fange at den pakker sit pikpak og flytter.....for det ville vi sørme være kede af :0)


De første par dage havde vi den i en kasse inde i køkkenet.......men et pindsvin lugter - ikke meget men alligevel nok til at det kunne lugtes.....så vi gjorde kaninens løbegård pindsvinevenlig og så har den boet der istedet og kun været inde når der skulle medicineres.


12 kommentarer:

 1. Hej Dorthe. Det er vel nok godt og også spændende at I har taget jer så godt af Peter pindsvin. Forhåbentlig bliver den i jeres have. Det er så hyggeligt. Vi har et et i haven de sidste to år og er også spændte på at se om den er her stadigvæk.

  SvarSlet
 2. Nåeee... Nåeee... Nåeee... Hvor er det en fantastisk oplevelse, jeg er faktisk lidt misundelig!! ;o) Jeg er sikker på pindgrisen siger tak for husly og gnasker sig igennem nogle ubudne snegleæg, hvis I skulle ha' noget sådant i haven.

  Lægger I den nu ud i vinterboet igen eller får den bare lov at trave ud af havedøren?

  Jeg håber og tror at I støder på hinanden rigtig mange gange i løbet af denne sommer. (Kunne den ikke få en lille-bitte-bitte neglelak klat på ryggen bare så I kan kende den, - eller må man ikke det...?)

  SvarSlet
 3. Godt at Peter Pind er ved at være frisk igen. Vi ser kun pindsvinets efterladenskaber, men så må de jo også være her.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Ih hvor er det sødt at du er plejemor :) og hjælper den lille stakkel.
  Den er da ikke sur men taknemlig, den ser da ud til at nyde det ;D

  SvarSlet
 5. Det var da en rigtig solstråle historie :-)

  SvarSlet
 6. Den er da simpelthen noget af det sødeste.
  Det varmer mit dyreelskende hjerte, at i tager så godt af den lille fætter.

  SvarSlet
 7. Åh, hvor er han sød! Og hvor er I gode og betænksomme. Det var godt du hørte ham hoste. Hvis han flytter er han ærlig talt godt dum!!!

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig historie, I har vel nok taget jer flot af Peter Pind og han vil forhåbentlig kvittere med at blive hos jer i haven "forever".

  SvarSlet
 9. Nårhh hvor er han sød, godt at han nu e rask og klar til at komme ud og bo for sig selv igen. Jeg håber han bliver boende i haven, det kunne da være hyggeligt at følge ham henover sommeren.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 10. Hvor herligt at den kommer sig og SKØNT for børn at vokse op og lære den indstilling med omsorg for nogle der ikke kan klare sig selv, uden hjælp i en periode!
  Godt gået, Dorthe. Dejlig historie, jeg viser til børnebørnene i eftermiddag!

  Nyd solen i haven i dag!
  :-) Dorthe

  SvarSlet
 11. Nårh, altså, hvor er det skønt at høre at han er kommet sig, og er frisk og rask nu.
  Måske kan I holde ham til med noget af det mad, han har fået mens han var syg? Eller fraråder 'Vennerne' det.
  Det er ihvertfald en solstråle-historie, og jeg er sikker på at dine unger altid vil huske at de har passet Peter Pind :-)

  SvarSlet
 12. .....det har i hvertfald været en helt fantastisk oplevelse med det lille svin som plejebarn.....og han vil altid være vores hjerte nær. Ikke noget med at luske ud af havedøren her ;0)

  Han blev sat i løbegården og kravlede hurtigt ind i sit bo som jeg så løftede på plads henne under ahornen og dækkede til med lidt grene igen. Nu skal han have lidt fred så han får lyst at blive ;0)

  .....neglelak kunne man selvfølgelig overveje - men jeg tror bare vi vil tro på det er ham når der ligger et visit kort i haven ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...