Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

torsdag den 17. maj 2012

Solen er tilbage..................og jeg er taknemlig over at stå op til de "varme" stråler. At blæsten så tager toppen af hyggen er der så bare ikke noget at gøre ved - det er jo Danmark!!

Jeg vil bare nyde tørvejret og det faktum at jeg IKKE skal have gummistøler og regntøj på de næste par dage - i følge den lokale vejrudsigt skulle der bare komme en enkelt lille byge eller to i formiddag - thats it.


Kristihimmelfartsdag og den forlængede week-end byder på flere skønne indslag med både familien og haven.....så det passer mig fint hvis det holder tørvejr. Tulipanerne er godt i gang med deres bal rundt omkring, de tidligste er dog allerede blomstret af .........men skønt er det at nogle af de seneste stadig har deres højtid tilgode.

................det er tid til tulipannydelse, tulipansnak, tulipanøl eller tulipankaffe i skønt selskab med en sød haveblogger ;0)

14 kommentarer:

 1. Så det är ni som har solen;-) Här vaknade vi upp till strilande regn och himlen ser så grå ut så det lär väl regna ett tag till.
  Så mycket ljuvliga tulpaner du har i trädgården. Hoppas du får en härlig helg.

  Hälsar Åsa

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* sol ja men en vind der blæser hen over landet med en sådan fart at den ødelægger tulipanerne :0(

   Slet
 2. Det lyder som en helt igennem dejlig dag der venter dig søde Dorthe og hils den søde haveblogger, fra mig.
  Det er utroligt så forskelligt vejr vi har på hver side af bæltet - da du havde regn og kolde tæer forleden dag havde jeg sol og dejligt havevejr - idag har jeg gråvejr, småregn, blæst og kulde.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv om landet er lille er der store forskelle på vejr fronten - vinden er dog alt ødelæggende i dag......øv.

   Jeg vil hilse når tiden oprinder :0)

   Slet
 3. Jeg kan vældig godt li pang-farve kombinationen med rød og pink tulipan! Den sart tegnede lilla/creme tulipan kom der sørme også en af hjemme hos mig. Den er smuk! Vi krydser fingre for bedre vejr :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er pang på må man sige og lige som lyset falder her ser det meget godt ud - ellers ikke min favorit med røde tulipaner - men det var en pose blandet landhandel der røg i kurven til spot pris....og jeg glædes over de liljeblomstrende skønheder.

   Slet
 4. Skønne tulipaner, det er bare med at nyde dem nu, de bryder sig ikke om det her blæsevejr. Vi har altså haft heftige byger med hagl her i formiddag, så nu må solen gerne varme helt igennem. Det er et herligt program du har for de næste par dage og tulipanøl og -kaffe med en hageblogger er da bare sagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak....der skal nydes kan du tro....trods vejr og vind :0)

   Jeg glæder mig også til besøg - det bliver bare rigtig hyggeligt - så må vi jo se om bygerne ikke nok er søde at drive forbi :0)

   Slet
 5. Det lyder godt nok hyggeligt - bortset fra blæsevejret.
  Her har haglbygerne holdt mig indestænget, så det lægger desværre ikke rigtig op til ophold udendørs. Forhåbentlig bedrer det sig i løbet af dagen. Kan du nu hygge dig med tulipan-øllerne :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtigt aprilsvejr desværre ogt hårdt ved tulipanfesten.......jeg vil hygge kan du tro ;0)

   Slet
 6. Sol og sol.... syntes nu nok det var en smule sporadisk...!

  Nå, men det var faktisk din frække sammensætning af røde og pink tulipaner jeg ville kommenterer, den kan jeg da rigtig godt li'. Det vil jeg prøve at huske til efteråret, syntes jeg har fået lidt for meget prinsesselyserødt og hvidt ind, der må godt være lidt knald på i et enkelt hjørne.

  God fornøjelse med blogbesøg og tulipansnak :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja endnu en gang gik det ikke helt som vejrudsigten lovede.....der kom mere en et par regnbyger.....i hvertfald der hvor jeg var - SUK......me altså det er grønt og vi har fri.......så akl vi jo passe på ikk eat forlange så meget mere her i landet ;0)

   Slet
 7. Den mørke plante bag de hvide tulipaner hvad er det for en fætter?.
  Jeg nyder også solen :). men blæsten kan jeg godt undværre :(.
  Det må være dobbelt nydelse smukke tulipaner,tulipankaffe,tulipanøl osv.D;

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja blæsten er næsten det værste.....den ødelægger alt det nyudsprungne - suk.

   Den mørke plante bagved er en af mine pæoner....jeg tror det er barbara eller nippon ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...