Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 21. maj 2012

Tulipanhygge af 1. gradDet var på mange fronter en helt fantastisk dejlig ferie.....og søndag bød på en rigtig dejlig afslutningen - og som I kan se er mit Platantræ nu ved at springe ud. 

Sandalerne var på tæerne helt fra morgenstunden, temperaturen har kun været opadgående, solen var  fremme det meste af tiden, grillen har været tændt og en skøn, skøn haveblogger slog et slag inden om min lille have.

Den skønne Susanne fra He(a)ven som alligevel var på familiebesøg i Jylland  kom forbi til rundstykker og en lille havevandring. Det er efterhånden længe siden vi aftalte at hun skulle kigge forbi når lejligheden bød sig for at se tulipanerne m.m.

Vejret var pragtfuld, snakken gik og det var en rigtig hyggelig formiddag som bare må siges gik alt for hurtigt. Først da besøget var ved at tage sin afslutning kom vi i tanke om kameraet......så billeder blev der ikke taget mange af, af selv besøget, men afslutningsvis til ét enkelt et af slagsen bare lige for at sige at den er god nok ;0)

Maria nød vist besøget mindst lige så meget som Susanne og jeg - hun fulgte troligt med på vandringen og fik da også sneget et spørgsmål eller to ind om et par blomster undervejs..........det gik hurtigt op for hende at det vist var det det gik ud på ;0)

Når nu Samsø ikke kom på tale denne gang så var dette dejlige besøg bestemt en fantastik kompensation - tak fordi du gav dig tid i et stramt program Susanne :0)

......og endnu engang tak for skattekisten med rosenslynge, riddersporer og de skønne nicotiana til det hvide bed.
25 kommentarer:

 1. Jeg er slet ikke misundelig på dit platantræ!
  Jeg har længe ønsket mig en "paraplyplatan", men ak pladsen....
  Det ser ud til at i også har haft en hyggelig dag i det dejlige vejr.
  Skønt at se:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ...nej vel :0) Jeg er også bare rigtig glad for den kan du tro. Det var en super hyggelig dag :0)

   Slet
 2. Jeg husker godt fra de to blog-arrangementer herovre i Kbh.,at man bliver helt høj af at snakke om blomster og så glemmer vi kameraet. Det troede vi vist ikke om os selv :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. .....du har ret man bliver helt høj af at snakke med ligesindede ;0)

   Slet
 3. Godt I kunne have jeres eget lille blogtræf hjemme hos dig. Det var da skønne planter, du fik af Susanne :o)Vi må håbe I kan få tid til Samsø næste år.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke....det var da at håbe at det kunne lade sig gøre ind i fremtiden at besøge din paradis-ø og få en skøn havevandring ;0)

   Slet
 4. Tusind tak for sidst - det var en super hyggelig eftermiddag. Og hils Maria mange gange - det var rigtigt hyggeligt, at hun også havde lyst til at være med :-)
  Og jeg må jo sige, at jeg kom hjem med mere end jeg ankom med, hmm. Men utroligt skønne planter var det ihvertfald og de kom i jorden straks vi kom hjem. Jeg glæder mig vildt til at se dem blomstre :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak søde .......en gentagelse værdig. Bestemt ikke.....lutter gode sager som jeg glæder mig til at plante ud i week-enden. Tror det bliver flot på mit nye palntestativ med de rosenslynger ;0)

   Slet
 5. Det lyder da som om du også har haft en dejlig weekend med besøg af Susanne og sommerhus i Fjellerup. Det er altså utroligt, hvor godt havefolk snakker sammen :)

  Nu må du så se om ikke du kan få arrangeret at komme til blogtræf i Kolding den 5. juni.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Super skøn week-end kan du tro........og Kolding skulle jeg være meldt med på ;0)

   Slet
 6. Hvor lyder det hyggeligt jeres lille mine-blogger-træf :-)
  Og hvor ser der bare dejligt ud i din have. Det bringer dejlige minder tilbage, at se en lille pige sidde på en stol med sin kanin, suk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bestemt hyggeligt at have besøge af den "heavenly" Susanne ;0)

   Kaninen er et rigtigt hyggeligt indslag i børnenes hverdag - og vi har bestemt ikke fortrudt at den flyttede ind da hunden desværre blev syg og måtte aflives.

   Slet
 7. Din have ser skøn ud, og det er så dejligt at møde andre bloggere, og man har en fælles hobby :O) Klem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak........du har ret det må siges at være super hyggeligt ;0)

   Slet
 8. Gode billeder.
  Jeg holder dog aller mest af dit første billede.
  Det lyder til at have været en hyggelig dag.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak......det var en super hyggelig dag med en masse god snak ;0)

   Slet
 9. Hej Dorthe.
  Hvor hyggeligt med besøg af søde Susanne.
  Jeg kan se på Hannes blog at du godt kan tænke dig en samobor,
  jeg kan sagtens tage en "tot" med til dig i Kolding.
  nyd varmen.
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Lone....det var meget, meget hyggeligt.....og når nu ikke Samsø lykkedes så var det fantastisk på denne måde ;0)

   Åh altså.....du får mit hjerte til smelte over din betænksomhed - den er vildt flot og jeg vil blive lykkelig over en lille tot hvis du syntes du har hjerte til at undvære - den ville gøre det fantastisk ved kebiaen. jeg skal nok finde noget at bytte med kan du tro :0)

   Slet
 10. Hvor ser der dejligt ud i din have og det lyder til I har hygget jer alle tre.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annette....det var super hyggeligt med Susanne og Maria på havevandring.

   Slet
 11. Härliga (dejliga??) sommarbilder du tagit. Ser så mysigt ut.
  Hej från Törnrosa

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - *SMILER* skønt at vejret igen tillader at tage dejlige sommerbilleder ;0)

   Slet
 12. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 13. Det lyder hyggeligt med besøg af Susanne og havesnak og hyggeligt at Maria var med til at snakke - engang i sit voksne liv vil hun fortælle hvor hun fik haveglæden fra:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du bestemt tro det var Lisbeth....og jeg håber du får ret i deine forudsigelser ;0)

   Jeg håber da også du får lyst til at stikke snuden ind forbi en gang ved lejlighed så kan vi slå os ned i plantantræets skygge ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...