Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 2. maj 2012

Hvad der gemmer sig.................oppe under skørtet på den smukke hvide anemone. Gårdsdagens forårssol fik de dobbelte anemoner til at åbner sig fuldt ud og strejke deres ellers bøjede hoveder.

Under det kridhvide strudtskørt blev en gul knap åbenbaret. Nu ligner det nærmest en lille punker anemone med kridhvidt strithår.12 kommentarer:

 1. Godmorgen Dorthe. Sikken smuk Anemone. Jeg har aldrig set en dobbelt anemone før, meget smuk. Så den også på en anden blog, men lærer meget her i blog-land.

  Ha´ en skøn dag.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. ......godmorgen Lise Lotte - ja det er et meget inspirerende univers at bevæge sig rundt i og fristelserne er store ;0)

   Slet
 2. ... punker eller ej - den er stadig meget smuk.

  Nyd din dag, Dorthe :)

  SvarSlet
 3. ......god morgen Ulla og i lige måde - ja den er super smuk ;0)

  SvarSlet
 4. De er godt nok søde :-)
  Jeg har lige bragt en lille en af slagsen hjem fra plantemarkedet i Lyngby (den var jo ikke rigtig til at stå for), så jeg håber også at jeg kan få lavet mig et lille "punker"-tæppe med årene.
  Ha' en rigtig dejlig dag, søde Dorthe!
  Knus Signe

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine anemoner du har, Dorthe, jeg har aldrig set sådan en før! Det er jo det det forunderlige ved blogland - man lærer hele tiden noget nyt. Klem og god solskinsdag til dig!

  SvarSlet
 6. Mon ikke der er flere slags fyldte anemoner, jeg tiltuskede mig en forleden dag hos min gamle nabo. Jeg må ud og se og den er gul og har punkerhår :o)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. kan godt forstå at du nyder dein anemoner for de er da fuldstændig bedårende. Det er altså en dejlig tid med så mange farver og dejlige blomster.

  SvarSlet
 8. Anemoner er så vakre. De rent hvite er noe for seg selv :-)

  SvarSlet
 9. Anemoner är sååå fina!//Helen

  SvarSlet
 10. Fra fin, fin dame til punker. Vi har alle brug for lidt forandring - selv anemoner ;-).

  Ha´en god aften - måske i havestuen
  Birgitte

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...