Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 28. maj 2012

Afdansningsbal......

.......der er ikke mange tulipaner tilbage derude nu.........disse Angelique i egetræs tønden og langs den lille sti ved æletræet er ved at være de sidste der stadig er lidt fotogene. Tilgengæld syntes både blåmejsen  og jeg at blomstringen på det lilla syrentræ er helt fantastisk i år og nyder den skønne duft der spreder sig i haven.

Den hvide syren der imod, tager sig  åbenbart en slapper ovenpå sidste års overdådige blomstring og sætter i år kun sporadiske blomster - ikke mange flere end der kan tælles på to hænder.

Morgenstunden er fantastisk smuk og forude venter der et lille sten projekt - men mere om det senere.14 kommentarer:

 1. Smukke Angelique :-)))
  Tænk at de stadig blomstrer hos dig.Hos mig er de slut for længe siden. Men jeg har et par andre tulipaner, som også lige er på det sidste. Det gør ikke så meget nu, hvor alt andet eksploderer ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle vidunderlige billeder fra din have! Klem og god 2. pinsedag til dig :-)

  SvarSlet
 3. Syrenen er meget smuk og den blå himmel gør det helt fantastisk. Tænk sig at vi skal have endnu en dejlig pinsedag - vi er heldige med sådan et skønt vejr i denne pinse. God arbejdslyst med stenprojektet, som jeg vil glæde mig til at se mere til :-)

  SvarSlet
 4. De sveder i varmen de sidste tulipaner, men jeg synes nu sæsonen for tulipaner har været lang i år pga det kolde vejr vi havde først i maj :O)Men varmen tager livet af dem nu :( Men men men så er det jo godt at det ikke er det eneste vi har i haven :D. Syrenerne er skønne og sjovt nok har mine de hvide heller ikke så mange blomster i år...hm..glæder mig til at se mere om stenprojektet :O)

  SvarSlet
 5. De gør sig nu godt på billeder de skønne Angelique - selv dit synger deres sidste vers. Dejlig mørk lilla farve din syren har - kan næsten fornemme duften.

  SvarSlet
 6. Synes også at syrenerne er overdådige i år !
  Og sikke et bal, du holder i din smukke have- sikke kjoler :-)

  SvarSlet
 7. Mine tulipaner er afblomstret for længe siden, syrenen dufter også så fint, årstiden er bare dejli ;)

  SvarSlet
 8. Hos mig er der kun Queen of Night tilbage, som også snart holder afdansningsbal. Heldigvis er der meget andet til at tage over, men jeg må indrømme at tulipanballet er et af de flotteste i haven.

  Dejlige syrener - kan næsten dufte dem :)

  SvarSlet
 9. Hej.skønne billeder.Mine hvide syrener blomstre på livet løs.
  har lige plukket hovederne af de sidste tulipaner.suk!
  de var så smukke allesammen i år.
  nyd den sidste pinsedag Jette

  SvarSlet
 10. Jeg savner syrener i min have, til gengæld har jeg et hav af blomstrende rhododendronbuske. Din have må være så smuk på alle tider af året.
  Dorthe, min søster vil gerne have nogle af tulipanerne fra min fars have, da vi skal sælge huset nu, men hun er tvivl om hvordan hun skal gøre det. De er afblomstret. Kan hun grave dem op nu og plante dem med det samme, eller skal løgene tørre og først kommes i jorden til efteråret?
  God pinsedag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Lene.....jeg må desværre være dig svar skyldig :0) Jeg ville nok selv grave dem op og tørre dem for så at sætte dem i jorden til efteråret. Men det er kun ud fra den erfaring jeg har med de løg jeg flyttede fra mit hvide bed her i foråret - de kom ikke alle så godt tilbage - men om de vil komme næste år må tiden vise.

   Slet
 11. Nydelig syrintrær! Herlige fargemiks og morro at de er så store, mine syriner er bare 1.5 meter høye stakkars. (det er lave hybrider). Og flotte tulipaner også :)

  SvarSlet
 12. Jeg faldt over din blog, den ser spændende ud. Jeg tilmelder mig som fast læser. Dejligt at blive inspireret. Tak!

  Deneksperimenterendehave

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og du skal være så hjertlig velkommen - altid hyggeligt på denne måde at træffe nye havebloggere - kigger forbi ved lejlighed;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...