Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 23. maj 2011

Smukkere end nogensinde....


........står den hvide syren. I år er den ikke blevet svedet af frosten og selv om det har blæst en del i maj så har det alligevel ikke blæst så meget at blomsterne er blevet mærket af det.

Den er utrolig smuk og jeg er meget taknemlig over at de der havde haven før os var så fremsynet at plante både en hvid og en lilla én af slagsen......for uundværlige er de, for hvem kan stå for syrenens duft.

Selv om jeg i forrige indlæg nåede at plante ærteblomsterne ud......ja så har jeg ikke nået så meget siden, især ikke her på bloggen - men det kommer.......men tiden løber hurtigt her i maj :0)
19 kommentarer:

 1. Den er bedårende...elsker også min, selv om den ikke har nået den størrelse...endnu

  SvarSlet
 2. Fantastisk rum, du har fået lavet der. Her kunne jeg sidde i timevis med en god bog.

  SvarSlet
 3. Jeg holder også meget af syren, men mest når den står i en andens have, den er simpelthen for kraftig til vores lille have, men måske fremtiden kan åbne for syrener i den næste have.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare skøn og sikke en størrelse..
  Du skriver at dine syrener sidste år blev svedet af frosten..Måske mine mindre syrener er blevet det? Sidste år kom der blomster i dem men i år er selve planterne store og flotte men ingen blomster overhovedet..
  Ja tiden løber hurtigt her i foråret - der er nok at gøre..
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare skøn og sikke en størrelse..
  Du skriver at dine syrener sidste år blev svedet af frosten..Måske mine mindre syrener er blevet det? Sidste år kom der blomster i dem men i år er selve planterne store og flotte men ingen blomster overhovedet..
  Ja tiden løber hurtigt her i foråret - der er nok at gøre..
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 6. Sikke nogle dejlige billeder af din flotte hvide syren, og hvor ser din have hyggelig ud :-)
  Det er skægt for jeg har også gået og tænkt, at 'min' hvide syren er ekstra hvid og smuk i år, så du har nok ret mht til frost og vind.
  Det er nu ikke helt min, for den står bag vores plankeværk ind mod skolens sportsplads. Men det er også perfekt, for så sparer jeg på pladsen og kan nyde den alligevel :-)

  SvarSlet
 7. Skøn hyggekrog - kan næsten dufte syrenen.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 8. Oj oj vilken härlig syren den är ju gigantisk!Underbart :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 9. Sikke dog en fantastisk romantisk plads du har der, jeg glæder mig til min lille syren får den størrelse.
  Knus Annette

  SvarSlet
 10. DET var da overvældende med din hvide syren, den er utroligt smuk, jeg kan godt forstå at du sætter pris på den. Skøn hyggekrog.

  Vi fik aldrig plantet syren i vores have og nu synes jeg ikke der er plads, synd for duften er næsten uundværlig.

  Ulla

  SvarSlet
 11. Hvid syren mod blå sommerhimmel, skønne fuglekasser og en hvilestol... så bliver det vist ikke meget skønnere :o)

  SvarSlet
 12. Du har ganske ret, der er ikke noget skønnere end syrens duft - den er simpelthen vidunderlig. Vi sat for flere år sin en lille pind fra Netto til 20 kr - den er også ved at nå en dejlig størrelse.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 13. Å ...før en nydelig busk, den vakreste æ har sett, du er heldig som har det så fint i hagen din, Lisbeth :O)

  SvarSlet
 14. Din syren er så skøn - vi er heldigvis også så heldige at tidligere beboere har plantet. Dog i skarp konkurrence med et par andre træer, men vi nænner ikke fjerne et eneste af dem.

  Og helt enig, lige pludselig er det juni, jamen altså :)

  SvarSlet
 15. Ja... tiden løber hurtig her i maj. Det er derfor vi skal huske at NYDE det :-)
  Fantastisk flot syren

  SvarSlet
 16. Herlig syrin, nesten så jeg kjenner duften hit:) Syrinene kan jeg ikke klare meg uten nå om våren, de er det ultimate vår, snart sommer tegn:) Jeg har netopp for to dager siden kommet hjem fra deres deilige land, og som det er herlig hos dere:) Akkurat de varmegradene ekstra som vi så gjerne skulle hatt her:) Nyt våren masse, plutselig er den over... Klem

  SvarSlet
 17. *SMILER* Tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer....de skattes højt.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...