Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 6. maj 2011

Markhams pink og Alpina

Markhams pink


Alpina

Jeg elsker det altid her på denne årstid når de første klematiser springer ud.......det er lykke at se de struttende skørter vippe i vinden. Vinden der efter hvad meteorologerne stiller i udsigt er aftagende og endelig drejer i sydøst igen efter en uge med kulde og nattefrost. Dermed er en lunere week-end i udsigt og stigende temperaturer allerede i eftermiddag. Det er meget godt når planerne for de næste dage er lidt havesyslerier, grill og fodbold i lange baner :0)


Rigtig god week-end til jer alle.


10 kommentarer:

 1. Endnu en gang skønne forårsbilleder. De tidlige clematis er meget smukke.

  God weekend fra Ulla

  SvarSlet
 2. Smuk! Och så fint fotograferade!! Härligt ljus, nästan lite somrigt.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 3. Klematisen er bare nydelig, glær mæ til mine skal springe ut, ha ei fin helg, Lisbeth :)

  SvarSlet
 4. Fine billeder af de tidlige klematis. Jeg ser også frem til et par dage med tid til at komme i haven, og dejligt vejr oven i købet. Der måtte godt komme lidt stille regn om natten, så ville det være perfekt ;-)

  SvarSlet
 5. Härligt ljus i den första bilden!
  Är oxå svag för clematis:-) frösår varje år o sen vet jag inte vad jag ska göra med plantorna :-)har så många!
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 6. Det var en tidlig klematis, og så fin den er.

  SvarSlet
 7. Elsker klematis, vi har kun dem der blomstre i juni/juli, men de tidlige står på listen....som så mange andre.
  Den ser ret frodig ud den du har fotograferet, så delikat. Trist med den ene lavendel, det sker også for mig en gang imellem, bare den anden overlever kan du jo lave flere fra den :-)
  Henrik

  SvarSlet
 8. Dejligt ser det ud - og ganske lovende weekendvejr hvor jeg endelig har lidt havetid på programmet. Plantemarked ved Gl. Estrup i morgen og såtid i køkkenhaven på søndag - Hurra :-)

  SvarSlet
 9. Meget dejlig klematis. Jeg googlede den og må sige, at jeg sidder og spekulerer på, hvor jeg dog kan gøre af den. For den er sørme smuk.

  SvarSlet
 10. Tak.....kan kun anbefale alle at plante klematis fra alle tre beskæringsgrupper i haven - så afløser den ene klematis den anden hen over sommeren :0)

  -----

  Henrik.....ja det er ikke altid til at vide hvad der gik galt - men den anden lavendel har det godt,den er plantet ud nu. Jeg må som du siger selv forsøge mig ud i stikling formering hen over sommeren :0)

  Begge klematis i indlægget er ret frodige, men Markhams Pink ikke så frodig i år som den plejer......jeg må vist i gang med en foryngelsesbeskæring efter afblomstring :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...