Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 1. maj 2011

Kom Maj du søde milde.....En dag før Påske kørte jeg på arbejde med denne solopgang i bakspejlet.

Tågedis og morgenrøde - billederne er vist meget betegnende for det helt ualmindelige smukke vejr vi har haft i april. Nu er jeg klar til en maj i forhåbentlig lige så flot stil - så er lykken gjort :0)

7 kommentarer:

 1. Wow! Hvor er det dog helt fantastisk smukt. Sikke en solopgang. Med den i bakspejlet kan jeg forestille mig, at det kunne være svært at bevare blikket på vejen :-)

  SvarSlet
 2. OJ,,,,,,vilka bilder :)
  Me like...

  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter......mängder med fina bloggar...
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
 3. Jamen altså det er da umuligt at være morgensur når man har set så smuk en solopgang! Jeg forstår godt at du måtte stoppe og have kameraet frem:))

  SvarSlet
 4. Jeg kører på motorcykel på arbejde hverdag, og nyder den intense duft og sansepåvirkning det giver. Smukke morgener med dug og let tågedis, og den lidt ubestemmelige fornemmelse af at det bliver en god dag måske også lun, det lover godt.

  SvarSlet
 5. Flot solopgang. Den må give energi til resten af dagen :-)

  SvarSlet
 6. Nydelig soloppgang, naturen e bare vakker, Lisbeth ;O)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...