Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 8. maj 2011

Mine hjertebørn......

Løjtnantshjerter har jeg flere stedder i haven......i det hvid bed med de liljeblomstrende Tres chic og White Triumphator tulipaner, ved æbletræet, ved rionettet og de hvide tulipaner og nu også ved den nye terrasse. Den på de to øverste hedder Hjerteblomst - Dicentra hybrid "Burning Hearts" og den fik jeg idag af mine skønne unger, der syntes at jeg har planter og blomster nok  i haven, men alligevel ved hvad deres mor bliver glad for at få i gave på morsdag.

Jeg er helt vild med dens grågrønne løv  og efter hvad der står på planteskiltet så blomstre den i modsætning til sine søstre hele sommeren - maj til oktober :0)

9 kommentarer:

 1. Betænksomme unger, der forstår at gøre deres mor glad. Planter til haven kan man altid bruge ;-)
  Jeg har hvide løjtnantshjerter, som jeg også nyder lige nu.

  SvarSlet
 2. Hvor sødt af dine børn :) Løjtnantshjeter er en dejlig plante, som man bliver rigtig glad af at se på. Super flot sammen med de hvide tulipaner.

  Vores den hvide løjtnantshjerte er næsten ikke blevet til noget i år, den skal vist have lidt bedre vinterdækning til næste år.

  Ulla

  SvarSlet
 3. PS.. Flot ny header du har lavet til din blog :)

  SvarSlet
 4. Kloge børn du har.
  Ved lige hvad du ønsker dig.

  SvarSlet
 5. Det var en dejlig gave. Jeg har ikke set en løjtantshjerte helt i hvidt, men den er sørme flot!

  SvarSlet
 6. den er rigtig smuk den øverste. Jeg har nogle af de almindelige, men de er så smukke og elegante at jeg overvejer om jeg ikke skal købe nogle flere;-)

  SvarSlet
 7. hej Dorthe...hvor ser der frodigt ud og de hvide nye passer superflot til de meget flotte tulipaner....hvor er det nogle skønne unger...dejligere morsdags gave kan man vist ikke få, når man er haveelsker..hvad du vitterligt er....det lyser bare ud af din blog...at du glædes over alle de smukke blomster især....og jeg nyder at få blomsterinspiration.....:O)

  SvarSlet
 8. Hvor er 'Burning Hearts' smuk !

  Skønne billeder :-)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...