Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 30. maj 2011

SiddepladserMine bønner blev hørt og i løbet af dagen har jeg kunnet sidde og nyde både morgen, middags og aften sol rundt omkring i haven. Eftermiddagssolen kneb det dog med da et skydække kom marcherende.....men det forsvandt heldigvis igen, hen under aften.

Sommerblomster er kommet i jorden, også mine små chokolate soldier akelejer......håber de vokser til for de er godt nok ikke ret store......de er meget langsomme i væksten - er ikke klar over om det er normalt for denne akeleje......men jeg krydser fingre.

Nu håber jeg bare at hvad vi oplevede vejrmæssigt i dag slår tonen an for juni ;0)
.

10 kommentarer:

 1. Ja - det er så dejligt, når man har mange steder rundt om i haven, hvor man kan nyde solen - eller skyggen, når det bliver rigtig varmt.
  Dejlige billeder :)

  SvarSlet
 2. Sitteplasser er virkelig med å på gi hagen et riktig haveliv:) Og så kan man bruke så mye ulik pynt på de ulike plassene:)Vet ikk ehelt om jeg vil ha dagens vær utover... her har det blåst veldig og regnet litt på slutten av dagen.... Nei jeg ber fortsatt om varme:)

  SvarSlet
 3. Sikke en masse dejlige siddepladser du har :-)
  Jeg har også pladser over alt i haven til de trætte ben, men de er ikke så hyggelige som dine.
  Hilsen Hanne
  http://hanneihaven.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Åh ja det var en rigtig dejlig dag og aften igår, og det ser ud til at holde week-enden over jubiii.
  Det er nogle rigtige dejlige hygge pladser du har i din have og din nøkkerose har allerede mange blade:o)
  Ha en go dag
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 5. Vilka härliga bilder. Man riktigt längtar efter att få sätta sig ner och titta på blomprakten.
  Hoppas du har en bra dag.
  Klem Elzie

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe.
  Hvor ser det skønt ud hos dig... Det dér buttet stativ på øverste billede, mums siger jeg bare.
  Hyg dig.
  Kh Lone

  SvarSlet
 7. Nydelige billeder, omgivelserne er meget indbydende. smukt smukt... :) :) ;)

  SvarSlet
 8. Siddepladser i haven kan man næsten ikke få for mange af..Og når der så også er noget kønt at kigge på :)Varme og sol det trænger vi også til efterhånden..
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 9. Det så skikkelig koselig ut på dine fine sitteplasser, du får ha en fortsatt fin dag, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlet
 10. ....ja vejret holdt til fridagen men så er det også så om så med varmen igen - i går havde vi 11 grader - hvad ligner det. Håber I er heldigere i Norge :0)

  Ja nøkkeroserne er kommet godt på vej.....utroligt så hurtigt bladene kommer op til overfladen - nu håber jeg bare på blomster :0)

  Stativet på billedet er en servante jeg havde inde i stuen engang - desværre fik min ældste dreng væltet den da han var lille så det smukke hvide servantesæt gik i stykker.....siden har det bare stået i kælderen intil denne nye rewival med blomster ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...