Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 8. maj 2011

Aurikler i mit violteater :0)

..........det er ikke altid at drømme bliver til virkelighed, i helt det tempo man ind imellem kunne ønske sig. Men dog bliver mange af dømmene, især de små, realiseret sådan lidt hen ad vejen. Sådan er det også gået med min drøm om et aurikelteater, som jeg tidligere på året så hos Helena.

Aurikler havde jeg ingen af så derfor blev drømmen omformuleret til et lille violteater. Men tiden er gået, den ene uge har taget den anden - men nu er teateret klar. Der er sat et par ekstra "hylder" op og de er malet sorte som resten af træværket.

Desværre er violerne i mellemtiden afblomstret i det varme forår, så derfor sneg jeg mig til at købe en enkelt aurikel på plantemarkedet på Hald Hovedgård sidste week-end. Auriklen har jeg delt i fire og jeg håber at de på et tidspunkt kan deles yderligere, så teateret kan fyldes helt op med de små fine krukker.

Desværre var Zinkbakken ikke med på markedet i år..... jeg ville ellers have købt tre af deres små zinkbakker der i mål passer lige ind på hylderne...... så krukkerne nemt kan undervandes i varmen.....men det får vente.

9 kommentarer:

 1. Nydelige blomsterbilder, ha en fin søndag, Lisbeth ;O)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud, du bruger samme princip som jeg når det gælder udnyttelse af en plante:0) Og så bliver man så glad efterhånden som ens drømme og planer skrider fremad! Kender du dette link? http://www.zinkbakken.dk/
  Ha en dejlig søndag!

  SvarSlet
 4. Tusind tak Lisbeth :0)

  -----

  Tak Signe....syntes selv det er blevet godt....nu skal jeg bare drive flere aurikler frem :0)

  -----

  tak søde Lisbeth....det er skønt når drømme bliver til virkelighed :0)

  Kender så udemærket Zinkbakken, nævner dem også i indlægget, og har dem på min "her handler jeg"-liste - de var i Hald sidste år hvor jeg handlede med dem og havde håbet de kom igen så jeg kunne spare portoen - men i år tog de til Odense :0) Man kan ikke være heldig hver gang.

  SvarSlet
 5. Din teater blev vacker - den kan ju vara en BLOMSTER-teater så spelar det ingen roll om det är violer eller primulur eller några andra blommor som får stå till beskådande... Vackert med den svarta bakgrunden!

  Såg tidigare inläggmed alpinaklematis. De är verkligen härliga med sin tidiga blomning!

  Ha en bra vecka!
  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 6. Hvor ser det smukt ud. Det er fantastisk, som farven sort fremhæver det bedste i blomsterne.
  Hvis du søger aurikler, burde du tage til Kiekeberg næste forår...

  SvarSlet
 7. oh, hvor er det fint - den sorte farve fremhæver virkelig de fine aurikler.

  SvarSlet
 8. Det ser flot og smart ud.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...