Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 2. marts 2011

Kan I se det.....


.......jeg kan.

En tur i byggemarkedet, en sav, en klat sort maling og vupti......så har jeg mere en én hylde i mit lille "Violteater".


Men måske jeg får brug for hjælp til at overbevise Handy-manden........ :0)

18 kommentarer:

 1. Ja, der skal ikke så meget til, før man kan ændre tingene :-D

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Jeg ser det også. Har oven i købet et sort skur, der sagtens kan pyntes lidt op udvendigt med et viol- eller aurikelteater.
  God idé :)

  SvarSlet
 3. Violteater skal da indgå i din have, det må handymanden kunne indse :-) Smukt!

  SvarSlet
 4. Vackert med den svarta bakgrunden till växterna - det lyfter fram de enskilda blommorna så fint!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 5. Så flink du er:) Deilig å kunne få ting til å skje:) her ligger det enda fullt av snø, så jeg kommer meg bare ut i drivhuset...
  Nydelige blomster og nydelige potter:) Herlig med våren:)

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig flot ud. De der handymænd kan ikke altid se ideen med det samme, har selv en hvor der skal en del overtalelse til;o)

  SvarSlet
 7. Jättefint! Vilken utmärkt idé med violteater! Jättesnygga krukor också, perfekt till det svarta!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 8. Jamen det måste han ju se!!!Annars kan du börja såga själv så kommer han nog o tar över.De brukar göra så;-)Kvinnlig list är bra att ta till!Men det talar vi tyst om hi hi
  Hälsningar mig!

  SvarSlet
 9. Det kan din handy man da se - det ser så godt ud..Op med flere hylder..Så er det ved at være forår når den slags sysler kan komme igang..Held og lykke med projektet :)

  SvarSlet
 10. Du har fået en award :-)

  http://staudefeen.blogspot.com/2011/03/ih-tak-for-den-fine-award.html

  SvarSlet
 11. Det er bare smukt ! og meget inspirerende. Det sætter lige fantasien i gang ;-)

  SvarSlet
 12. ......tusind tak for hjælpen og den massive støtte :0)

  Han er ikke helt overbevist....men mon ikke han bliver det når varmen kommer og det igen er hyggeligt at stå med ryggen til solen med en sav i den ene hånd og to søm i mundvigen :0)

  -----

  Tusind tak for din søde tanke Marlene. Det varmer.....og jeg sætter selvfølgelig stor pris på anerkendelsen.

  Derfor må du/I forstå at det ikke er for at være utaknemmelig at jeg har valgt at være en award-fri blog. Jeg er bare ikke så "hug" på alle de SKAL ting der ofte følger med disse awards.......

  Derudover syntes jeg også at det er pokkers svært at forfordele nogle bloggere frem for andre - da jeg et eller andet sted syntes at alle har en berettigelse og dermed fortjener anerkendelsen.

  Håber jeg fik det griflet ned på en sådan måde at det IKKE bliver misforstået som utaknemlighed....for det er det bestemt ikke :0)

  Som tidligere kaster jeg awarden op og lader den dale ned til den som gerne vil gribe den.......

  De kærligste og velmenende hilsner Dorthe

  SvarSlet
 13. Det er helt i orden, Dorthe :-) Jeg vidste ikke, du havde en award-fri blog - står det nogen steder?

  Hvad mener du med det, der følger med?

  I hvert fald synes jeg, du har en skøn blog :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 14. Søde Marlene det er jeg MEGET glad for at høre - tro mig :0)

  ......det var heller ikke let at vide at jeg gerne ville undgå disse awards.......jeg har for nyelig sat et lille nyt billed op i min sidebar.......blandt alle de andre billeder så den kan man let over se :0)

  "Følger med" er måske også en smule forkert formuleret.....men jeg har blogget tidligere hvor den ene award hurtigt afløste den anden. Man skal som oftes skrive noget om sig selv, begrunde andres berettigelse eller noget helt tredie for at modtage.......det er bare ikke mig må jeg indrømme - jeg har selv været med på bølgen i 2008/09....been there done that. Awards har det også med at komme i stimmer og udvande hinanden lidt.

  Jeg vil gerne skrive det jeg lige selv syntes og har lyst til, det jeg har trang til at gemme i "dagbogen" og det jeg brænder for. Jeg fremhæver også gerne andres blogge i forskellig sammnehænge uden at der er en award indblandet.

  Men jeg anerkender anerkendelsen - og jeg er evigt taknemlig hvergang der er nogen der syntes de ville bruge tid på en kommentar til det jeg skriver.......der er da FOR FEDT - så jeg håber IKKE min holdning til awards skræmmer nogen væk fra min blog - det ville ærge mig gul og grøn :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 15. Hæ, hæ, afsløret! Kan da godt se billedet nu, men indrømmet, det er slet ikke altid, at jeg kigger på billederne på diverse blogs - altså hvis der er mange af dem (billederne) ;-)

  Jeg kan sagtens følge dig - du har jo været med i flere år.

  Jeg tror ikke, andre tænker over, at du har den holdning. Det er vel ligemeget....

  Rigtig god weekend :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 16. .....nemlig Marlene......det er i grunden lige meget - det der hænder hvis en award alligevel havner her, er at den bare bliver "kastet op i luften" og så må hvem der har lyst gribe den :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 17. Hvor ser det super sød ud med dine potter og skønne forårsblomster. Har selv været i haven idag og det pibler op Anne Gine

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...