Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 19. marts 2011

Når lørdagen er gul....


I dag melder jeg mig ud af blog-land.........bare lige for en kort bemærkning :0)

For ude i haven skinner solen, vinden er mild og der er mange småprojekter så som plantning, prikling, klipning, oprydning og hygge der venter.......så vi ses når neglene ikke kan klare mere jord på en lørdag :0)

Hvad syntes I ellers om mit lille nye "teater" i zink og glas..........jeg er vild med det, og nu skal jeg ud og finde det rette sted at hænge det!!19 kommentarer:

 1. Å så dejligt. Sol lige ind i forårshjertet. Jeg skal flytte et bed og en masse brænde fordi der kommer murere på mandag for at ordne fuger o.s.v. og murere de er bare ikke gode til at undlade at træde på små forårsspirer vel?

  SvarSlet
 2. Dit stedmoderteater er super og jeg kan godt forstå at du er glad for det:) Ha en rigtig dejlig havearbejdsdag, her ligger sneen stadig over det hele, men forventer at den forsvinder i løbet af dagen:)

  SvarSlet
 3. Nydelige bilder , kos dæ med prikling, må begynne med det æ og, har noen brett som venter på mæ ute i drivhuset.
  Ha en fin dag , Lisbeth ;O)

  SvarSlet
 4. Go fornøjelse i haven, og dit lille stedmoderteater er rigtig fint. Jeg må vente til imorgen og mandag med at komme i haven, da vi skal til fest idag.

  SvarSlet
 5. Dit stedmoderteater er SÅ flot, er helt misundelig. Er ny på bloggen så ved ikke om du har berettet om det tidligere, fx hvor du har købt det?
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 6. Super opstilling, så er der dobbelt op på stedmoder til samme pris, temmelig smart!
  Ha' en dejlig dag i haven.

  SvarSlet
 7. Det låter härligt!Ha en underbar dag i jorden :-)
  Hälsningar Helena!

  SvarSlet
 8. Det ser supergodt ud. Lækkert med spejleffekten ;)
  Nyd det ude, det gør jeg :)

  SvarSlet
 9. God fornøjelse i haven..jeg er selv derude -lige inde for en kort bemærkning..Flot teater med stedmoderblomster :)
  God weekend herfra..

  SvarSlet
 10. Lige inde for en kort bemærkning. Superflot Zink-teater.
  Skynder mig ud haven igen ;-)

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 11. virkelig flot stedmoderteater og fin effekt med spejlet. Det står virkelig godt til den sorte baggrund.
  Som så mange andre er jeg også bare lige inde for at få en kop te før det går videre ude i haven.
  Har besøgt din blog flere gange, men er ikke sikker på at jeg har kommenteret før. Det er en dejlig side med masser af inspiration :)
  God weekend
  kh Pia

  SvarSlet
 12. Jeg er søgt ind i varmen, hvis man ikke lige opholder sig i læ i solen, uf så blæser det lidt koldt - men at sidde inde og kigge ud på haven..... det kan jeg lige klare.....man skal heller ikke lægge så hårdt ud :-)
  Smart zink-ting !

  SvarSlet
 13. Herlig!!! Så deilige vårfarger:) Håper du har hatt en flott dag i hagen:) Klem

  SvarSlet
 14. Jeg misunder at du kan arbejde i haven. I vores faldne sne og kulde. Planter ville være intet var hændt. Gryder af stedmoderblomster ser godt ud, og du vil finde et sted til dem. Med venlig hilsen

  SvarSlet
 15. Tusind tak I skønne havenisser :0) Håber I har nydt dagen lige så meget som jeg har......men nu trænger jeg også til noget varmt :0)

  Marina.....nej når håndværkerne kommer skal man passe på de små forårsbebudere - for jeg tror simpelthen IKKE de KAN se dem :0)

  Lisbeth - Sne????? UF UF UF......

  Helle....velkommen i mit lille havehimmelrum :0)Skønt du fik løst at være med i kommentarboksen :0)
  Den fine, fine zinkhylde købte jeg i BILKA i sidste week-end da de havde en masse nips og pynt fra Villa Collection hvor man kunne spare 80% :0) Skønt at være heldig ind i mellem :0)

  Ja spejleffekten er fantastisk.....og I har ret - dobbelt op på skønhederne.

  Pia....velkommen til dig også ....bliver bare glad når nogen får lyst at kaste en kommentar efter et indlæg :0) Tak for det :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 16. Meget fine blomster opstillinger og en rigtig dejlig gul farve.

  I morgen venter mig en dejlig dag i haven i solskin, det lover godt.

  Hilsen
  Ulla

  SvarSlet
 17. God morgen frk Anemone og tusind tak. Velkommen i haven .......skønt at vejret tillader det :0) Hav en god dag derude Ulla.

  Dorthe

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...