Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 12. marts 2011

Nu må det snart få en ende.....Kl. er 04.15..........og jeg har lige været i bad efter et lille døgns tid hvor jeg har vendt og drejet mig i febervildelse. Det er ikke ovre,  men jeg kan selvfølgelig ikke sove mere så mens resten af huset sover vil jeg sluge et par panodil og  sætte mig med et krus varm hyldebærsaft og se en af de svenske krimier der ligger og venter på harddisken.

..........det huer mig  bestemt ikke da jeg har andre planer for week-enden....så nu skal det drikke væk.....måske skulle jeg putte en sjat rom i :0)19 kommentarer:

 1. Rom er godt...det vidste allerede de gamle søulke, håber du er frisk som en fisk i dag!

  SvarSlet
 2. Hoppas att du mår bättre. Jag tror ju mer på hyllebärssaften än rom dock ;-) Bären är ju sprängfyllda med C-vitaminer och andra nyttigheter.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 3. Rigtig god bedring, det er en sejlivet virus der huserer i denne vinter - øv hvor er det træls når weekendplanerne ryger i vasken på grund af sygdom. Hyg dig på trods af alt:)

  SvarSlet
 4. Stakkels dig, håbe du snart bliver rask ellers må du have en rigtig god weekend på trods af sygdom
  Knuzz Annette

  SvarSlet
 5. Rom er godt og ingefær effektivt. Rigtig god bedring! Håber du får det bedre, så du kan nyde foråret.

  God weekend - på trods
  /Birgitte

  SvarSlet
 6. Uha! Jeg vil straks indtage nogle solhatdråber i.t.a. du har sendt virus ud i cyperspace..!! ;o)
  Rigtig god bedring og et fint krus du har fundet til hyldebærsaften.

  SvarSlet
 7. God bedring..Håber du snart er ovenpå så weekenden kan nydes..men der er meget i omløb bedst som man tror at man har taget sin tørn så kommer næste hold baciller ;(
  God weekend trods alt..
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 8. Øv altså. Og så op til en weekend. Jeg plejer at sige til mig selv "ubudne gæster går hurtigt igen" Jeg 'plejer' så at sige aldrig min sygdom, for så tror den at den er velkommen :O) Tror det virker for jeg er sjældent syg ;O)

  SvarSlet
 9. Stakkel..
  Håber du snart bliver frisk.

  SvarSlet
 10. Øv bøv, virus infektioner er noget stads. Man opdager dem ikke før det er for sent, og man ligger ned. Er det ikke som om man ofte bliver syg når man har "overskud" til det, istedet for de dage hvor man arbejder.
  Jeg vil prøve at stresse mine frø med temperatur variation, indtil videre er det kun Double decker og Paradoxa der vil spire, white swan, magnus vil ikke.....
  God bedring, håber du snart er på pinden igen.
  Henrik

  SvarSlet
 11. Tak for alle de varme hilsner :0) Feberen er dalende....lige under 38hvilket er gode tegn.....men krop og sjæl halter efter og er træt træt træt :0(

  ------

  Henrik, prøv at stille dem ud et par døgn....de kan godt lide temperatursvingningerne også selv om det er fra gulvvarme til martskulde. Stil dem derefter varmt igen....så tror jeg på de kommer.

  Paradoxa kender jeg ikke og bliver ikke meget klogere når jeg googler.....ligner nærmest en vandrende pind :0)

  SvarSlet
 12. Du må se at blive rask, for du kan ikke ligge på divaneseren og se tv, når frosten er væk, og man kan komme i haven. For mange år siden sagde en ven til mig, da jeg var syg: "Lav dig en masse toddyer. Du vil være ligeglad med om de hjælper, når du har drukket tilstrækkeligt mange af dem. Og hjælper de er det jo godt. En win-win situation". :-)) Så frem med rommen min pige.

  SvarSlet
 13. Rigtig god bedring også herfra. Har du mon ikke også et par gode havebøger eller -blade, du kan nyde på dit sygeleje?

  SvarSlet
 14. Planterne er smidt udenfor.
  E. Paradoxa http://friendsofthehighline.files.wordpress.com/2008/03/echinacea-paradoxa-small.jpg

  Varme hilsner
  Henrik

  SvarSlet
 15. Huff, stakkars dæ, ønsker deg en riktig god bedring, og god helg.

  Lisbeth ;O)

  SvarSlet
 16. Usch, usch, usch! Hoppas du mår mycket bättre nu!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 17. Rigtig god bedring. Sådan noget kan trække ud. Jeg har været syg i to uger nu, men har dog også svært ved bare at ligge inde.. Det er en grim virus, der er i omløb i øjeblikket.

  Kh. Marlene

  P.S.: Har ikke hørt fra leverandøren endnu ang. Hope.

  SvarSlet
 18. Hej igen Dorthe.

  Så har jeg hørt fra min leverandør, og han kan desværre ikke skaffe Hope, da vi er så langt henne på sæsonen (jeg bestiller altid småplanterne efteråret før).

  Men jeg kan henvise til min dejlige kollega Caroline Mathildestiens Planteskole, som har Hope i sit sortiment.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 19. Nette *smiler* som sagt så gjort - dog byttede jeg rommen ud med gajol :0)

  -----

  Marie Louise - de er ved at være godt slidte:0)

  -----

  Ahhhh......tak for det Henrik, nu kan jeg se skønheden. Måske jeg skulle overveje......*SMILER*

  -----

  Tak søde Lisbeth og Katarina :0)

  -----

  Føj MArlen 2 uger er ikke for sjov - nej vi trænger til luft og varme.....vi ender med at blive nogle londonblege gnallinger af at ligge inde under dynen :0) Håber det bedres hos dig også.

  Tusind tak for ulejligheden og tippet......inden du kan tælle til 10 har jeg været inde og bestille :0)
  KNUS

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...