Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 31. marts 2011

Der er andre end mig....


............der syntes at det er forfriskende med stille regn her et par dage inden den varslede første rigtige forårsdag på lørdag.........set med meteorologiske briller.

Hvis alt holder stik lyder det til at vi kommer til at passere de magiske 15 grader og ved udsigten til svimlende 18-20 grader - ved jeg snart ikke hvilket ben jeg skal stå på af bare forventningens glæde :0)

.......det gør solsorten tilsyneladende heller ikke..........begejstret er den i alle tilfælde for fuglebadet der fik en forårsrengøring i går - den kan slette ikke få nok, plasker, spøjter, pudser og nusser og vende tilbage og tilbage og tilbage.

Græsset bliver grønnere og grønnere for hver dag der går, sneskimmel og sammenpresset vintertræt græsplæne er snart  en saga blot.......i hvertfald nu når det får regn og efterfølgende sol og varme......det er noget både græs solsort og jeg kan lide.

Skål for den jyske højderyg og vinde fra det sydlige kontinet :0)17 kommentarer:

 1. Det var värst vad den plaskar omkring!Ett riktigt vårbad :-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 2. Altid hyggeligt, når fuglene kommer ned og bader. Sjovt at se hvordan de kan pjaske rundt og få vandet til at sprøjte til alle sider :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har lagt mærke til at de gerne vil bade hele året, hvis de kan komme til det. Lidt lunken vand og de hopper i straks.
  Det er sådan en hyggelig lyd når de plasker.

  SvarSlet
 4. Hvor godt at du kunne nå at få et billede - jeg forsøger stadig at nå at få et af fugle der er på vej ind i vores redekasser eller bader ;)..
  Stille regn var det nu ikke lige her i Nordjylland - store byger kom der her ;( men vi ser frem til lørdag med stor længsel..

  SvarSlet
 5. Hvor godt at du kunne nå at få et billede - jeg forsøger stadig at nå at få et af fugle der er på vej ind i vores redekasser eller bader ;)..
  Stille regn var det nu ikke lige her i Nordjylland - store byger kom der her ;( men vi ser frem til lørdag med stor længsel..

  SvarSlet
 6. Hej, sikke nogle dejlige billeder af solsorten, der bader.

  Ja, det var dejligt med regn i dag, men det har godt nok regnet meget her i Østjylland. Godt at jeg fik gødet roserner forleden.

  Hilsen

  Ulla

  SvarSlet
 7. Ja de er skønne at se på....ungerne altså mine, har hygget sig med at kigge på baderiet idag.

  Desværre har jeg ikke nået at smide gødning endnu.....det ville ellers have været helt perfekt :0)

  SvarSlet
 8. Forår forår forår. Nå ja jeg fik heller ikke gødet, men mon ikke der kommer mere regn på et tidspunkt.

  SvarSlet
 9. Ah så fint du fångat Herr Solsort i badet! Jag älskar ert danska språk många gånger ska du veta. På svenska heter fågeln koltrast... då är solsort mycket vackrare och stämmer så bra in på den vackra fjäderdräkten! Likadant med fjäril som ni kallar för sommarfågel - mycket mer poetiskt!

  Kram från Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 10. Dejlige billeder af badefugl :O)

  Man bliver bare så glad når dyr slår sig ned i ens have og 'føler sig hjemme' - det er lige som om at de påskønner det man selv elsker - ens have. Ikke sandt?

  SvarSlet
 11. Kære søde Dorthe du er en fantastisk fotograf - jeg elsker dine billeder af himmel og måne og have og så lige disse her! hvor er den dog sød, fin og ren jeg kan godt forstå at den har været god underholdning idag:)) Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 12. Men så skönt det där badet verkar vara :-) Låter underbart med värme... Förstår att du har vår på riktigt. Fint med snödroppar!!!

  Ha en skön helg!
  kram
  Charlotte

  SvarSlet
 13. Skønne billeder af din badende solsort, det er utroligt at sådan en smule vand kan skabe så megen glæde for både dem og os.

  Nogle gange er der ligefrem kø i mit fuglebad, så sidder næste fugl klar i busken og overtager så snart der er en chance. Har overvejet at uddele gule og røde bånd, så det kan gå retfærdigt til ;o)

  SvarSlet
 14. Det var da nogle vidunderlige billeder - sikke hyggeligt, der ser ud :-)

  God (varm) weekend :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 15. Jo regn skal der helt sikkert nok komme mere af så gødningen får en chance mere.

  Det poetiske går begge veje fra Svensk og dansk vil jeg mene.....jeg kan også sommetider misunde det svenske....i sær klangen i sproget :0)

  Fuglebadet er ganske nyt...købt i det sene efterår på bud i et byggemarked så vi har ikke rigtig draget os nogle erfaringer endnu....udover is :0) Men jeg vil allerede nu dømme det til at være en succes :0)

  God week-end til jer alle :0)

  SvarSlet
 16. Underbara bilder verkligen våriga.
  Blir glad hela jag.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvarSlet
 17. Vilken söt liten vårbadare:)

  Ha en finfin söndag,
  Rebecca

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...