Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 18. maj 2012

Årets tulipan skuffelse...........ja det er ikke selve blomsten der skuffer, da den er utrolig flot. Det er mere det faktum at jeg i efteråret satte 16 løg af denne liljeblomstrende  "Green Village" ved juleroserne i pæonbedet. Op er kommet to.........ikke en overvældende blomstring.

Men de to lyser op og jeg glæder ved det skønne syn selv om de står der i noget ensom majestæt. Det er ikke altid det går som man håber.17 kommentarer:

 1. Ja det er kjedelig når en forventer litt mer en to, men de er nydelige de som kom da.

  God helg Marit.

  SvarSlet
 2. Øv... det er ærgerligt....

  SvarSlet
 3. Jeg tror jeg har denne tulipan, den er gudesmuk.

  SvarSlet
 4. Huff, det er ikke noe særlig når man har plantet så mange løk og bare to kommer opp, men du får bare glede deg over de som kom, for vakre var de :-)

  SvarSlet
 5. Næ, det går bestemt ikke altid, som vi planlægger, og heldigvis for det, så kan vi prøve igen :-)
  Jeg lagde men masse rosa tulipaner i min turkis krukke- i mit hoved var det smukt...Men tulipanerne var blege og der var sørme også hvidlige striber- ikke pænt !! De er nu gravet op og smidt væk. Til efteråret... :-)

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe

  Jeg lagde 25 stk. i efteråret og tror sørme de alle er kommet. Ja, den er bestemt vidunderlig. Løgne er købt på Aldershvile Planteskole og var fra De Ree.

  SvarSlet
 7. Bare øv, når man går der og venter på noget smukt ;o( Prøv at kontakte løg firmaet, send dem en mail, og udtryk din skuffelse, måske vil de kompensere for din skuffelse ;o)

  SvarSlet
 8. Kun 2 ud af 16, det er ikke ok.
  Jeg har efterhånden vænnet mig til, at der skal suppleres lidt hvert år, fordi tulipanerne forsvinder lidt efter lidt, men det første år skulle de da gerne dukke op. Jeg vil godt nok også være skuffet, hvis jeg var dig.
  VH Nina

  SvarSlet
 9. Absolut ikke i orden, når nu den er så smuk (-: - jeg er helt med på den skuffelse!

  God (tulipan)weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 10. Det er altså lige til at blive trist over, sådan noget.
  Jeg er også ret skuffet over tulipanfloret, hjemme hos mig. Der er slet slet ikke ligeså mange som der er blevet lagt.
  Det virker som om at der er flere der har haft kedelige tulipanoplevelser i år. Underligt, måske ha det en eller anden forklaring...

  SvarSlet
 11. Måske ER der en eller anden forklaring. (Skulle der stå)

  SvarSlet
 12. Hej Dorthe
  Så fik jeg navnet på min tulipan, jeg viser den samme i dag, jeg synes også, at den er meget smuk, men de er vist alle kommet op.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 13. Tulipanen er da smuk. Træls når der kun kommer 2 stk. ud af så mange.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 14. Flot tulipan, men øv, at få så dårlige løg :-(

  SvarSlet
 15. Udsøgt facon den har, men jeg kan godt se der ku være flere ;-)

  SvarSlet
 16. .....ja det er nu temlig ærgeligt - for det ser så bart ud der hvor de nvar tiltænkt et par ugers tulipandans......men jeg må op på hesten igen og inden vi får set os om er det jo forår igen.....for det er da som om vejret er begyndt at springe nogle årstider over .......hmprfffff.....

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...