Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 30. maj 2012

Japadapadu
Montana "Broughton star" blomstrer igen.............det er en meget stor glæde da jeg sidste år næsten troede den havde mistet ævrede efter den kold hårde vinter. 

Jeg købte og plantede  Broughton star  for to år siden som erstatning for min montana rubens der pludselig frøs væk - Broughton Star blomstrede i 2010 men sidste år var den frosset helt tilbage og derfor ingen blomstring. SUK - det blev ikke til den pragtfulde ranke jer havde håbet ville dække legetårnet med et gigantisk flor.

Nu er legetårnet så væk - da det blev revet ned sidste år istedet har montanaen valgt at sende skud afsted igen og nu ligger rankerne hen ad jorden - nødtørftigt slynget op på et lille stykke rionet. Nu venter jeg bare på at den afblomstrer, inden jeg vil grave den op og flytte den til et nyt voksested der er mere ideelt.....og forhåbentlig komme med en fest af blomster næste år.

Sådan kan det også ind i mellem gå  i haven - det er ikke altid tingende flasker sig som håbet.

20 kommentarer:

 1. Hej. Hvor er den blomst sød. Nej, det er ikke altid det bliver lige som planlagt, men heldigvis er det jo sådan med haven, at man godt kan flytte rundt og bytte omkring med tingene. Jeg er helt sikker på, at den nok skal komme igen et rigtig smukt sted i din have.
  Hvor er det spændende at se platanparasollen. Det er nok lige som forventet, vil jeg gætte på!

  SvarSlet
 2. Uh hu hu hvor er hun bare en lækker dulle!

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog smuk - Den ser da stærk og livskraftig ud. Tror godt den kan tåle en flytning når den er afblomstret.

  Ps. Jeg har fået ny blog :-)

  SvarSlet
 4. Ummm den er virkelig dejlig, dufter den også?
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Ååååååh NEJ hvor ER den dejlig. Jeg købte og plantede en sidste efterår efter at have set den her på din blog. Desværre kom jeg til at klippe den over for et par uger siden i mit skvalderhysteri :-( Snøft. Jeg satte de sørgelige rester ned i noget jord i et nyt bed, og sørme om der ikke ser ud til at være liv i den. Så måske der er håb?

  SvarSlet
  Svar
  1. åh hvor ærgeligt Nette.....i blandt er man lidt uheldig og for langt ude med riven ;0) Håber den overlever massakren.

   Slet
 6. Næ det går ikke altid som vi har planlagt i haven, men er det ikke også det der er det dejlige ved netop haven? Og hvor er den fin iøvrigt, Japadapuduen, sådan en så jeg godt i min lokale planteskole. Dengang lokkede den ikke men nu hvor jeg ser den hos dig ønsker jeg mig den...

  SvarSlet
  Svar
  1. .......jo Marina - det er netop det det er :0)

   Slet
 7. Den clematis er da slet ikke tosset. Den har jeg ikke set før.
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 8. Hvor var det godt at den ikke havde givet op, for den er da bare for dejlig. Skøn farve :)

  SvarSlet
 9. Den er da bare for skøn. Jeg sidder jo og falder helt hen ved synet af den......

  SvarSlet
 10. Montana har nok haft det hårdt mange steder de sidste par vintre, selvom den skulle være hårdfør nok. jeg er lidt misundelig på dit blomsterflor, for vores montana består af en enkelt sølle stængel i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja de sidste par vintre har været noget hårde ved mange planter men tilgengæld også befordrende for andre - naturen må jo gå sin gang ;0)

   Slet
 11. Den er bare ÅH så skøn.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 12. Underbara! Så skira och ljuvliga blommor.
  Hej från Törnrosa

  SvarSlet
 13. hvor er den skøn:) Anne Gine

  SvarSlet
 14. Tak for alle jeres kommentarer....jeg håber næste år at kunne vise et endnu større flor ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...