Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 5. maj 2012

Bøgeis.......


Bededagsferien fik ikke helt den kanonstart jeg havde håbet.......vejret var ellers med mig, jeg havde tidligt fri og håndværkerne var flittige - tulipanerne havde for alvor startet deres majshow og bøgetræet var lige på nippet til at springe ud.

Simon havde haft ondt i maven et par dage og let feber og mens jeg lavede forrige indlæg ventede vi bare på at komme et smut til lægen..........og wupti pludselig var vi blevet indlagt på børneafdelingen til observation for blindtarmsbetændelse. Nu er vi så hjemme igen efter utallige blodprøver, to scanninger og sygeplejersker der af et godt hjerte vækkede os hver og hveranden time for at trykke og spørge til smerte skalaen.

Blindtarmsbetændelse var det så heldigvis ikke og da smerterne i løbet af dagen i går aftog blev vi sendt hjem igen.

Nu ligger han så på sofaen med meget lidt appetit og lette smerter som kun varme brusebade og varme omslag kan afhjælpe - ikke engang det faktum at bøgetræet i haven sprang ud i går d. 4. maj kan få ham op af sofaen for at forlange en bøgeis her og nu......så helt frisk er han altså bare ikke den bette mand.

Nu håber vi så at lidt kærlig omsorg, cola og magten over fjernbetjæningen kan få ham helt på højkant igen :0)

......nu vil jeg så forsøge at indhente noget af det forsømte - om muligt - god solbeskinnet lørdag til jer alle.

Denne dobbelte sentblomstrende tulipan "Don Camillo" er ny i haven i år.....og allerede tegner det godt. Den lækre farve lyser god top i bedet ved tempeltræet.

9 kommentarer:

 1. Pyha, det var da en værre omgang. Hvor er det bare synd for ham, at han har det så skidt - og lidt af en forskrækkelse sådan pludselig at havne på sygehust. Håber han kommer hurtigt på benene igen og kan gøre krav på sin velfortjente bøgeis.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. ....det er aldrig rart når ungerne er syge og man hverken kan gøre fra eller til. Vi krydser fingre for at det bedre sig i løbet af week-enden - for isen skl han selvfølgelig have ;0)

   Slet
 2. Sikke da en tur for jer, åh hvor bliver man bare sårbar, når der er noget med ens børn. Forhåbentlig kommer Simon hurtigt ovenpå igen - bøgeisen må jo ligesom vente til han er klar.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. ......ja det er ikke sjovt når de ikke har det godt. Isen må vente i fryseren til appetitten på is igen vinder indpas :0)

   Slet
 3. Det var da synd for bettemanden :( Godt det ikke var blindtarmsbetændelse. Isen må han have til gode :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. .....rigtig træls - selv syntes han det mest trælse er at gå glip at fodboldtræning ;0)

   Slet
 4. Nåe hvor var det da træls for din Simon, sådan at ende på sygehuset, hvor de konstant "plager" en´. Gud-ske-lov at det ikke var blindtarmsbetændelse. Håber da snart han er på benene igen så han kan få sin Bøgeis. Ret velfortjent efter min mening.
  Håber mor er okay efter forskrækkelsen? Så er det godt for dig, at komme i haven og få pulsen ned, og få "renset" hovedet, og få ladet batterierne op igen.
  Smukke tulipaner.
  Ha´en fantastisk god weekend.
  Marianne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. .... ja - det er vi også glade for. Et par timer i haven gør altid underværker oven på sådanne oplevelser....så ja - jeg er på vej ud - godt nok med en pensel i hånden ;0)

   Slet
 5. Åh nej, sikke en træls start på ferien for jer begge. Men dejligt at det ikke var blindtamsbetændelse. Håber, at han snart er på benene igen, så han kan komme ud og nyde det skønne forår - selvom det er lidt blæsende og koldt idag. Mon du ikke du i det mindste kan få blæst forskrækkelsen væk. God fornøjelse i din skønne have :-)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...