Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 28. maj 2012

sten + fliser + vandslange


= et lille nyt projekt.

Endnu en fantastisk dag i haven er ved vejs ende og fridagene ligeså. Huden i ansigtet strammer og læberne trænger til en god fed pomade, efter flere timer i solen..........i grunden er det er jo ikke så ringe at få rettet rynkerne lidt ud ind i mellem :0)

Nå men altså tidligere på dagen gav jeg et lille prej om at der ventede noget arbejde med nogle sten - det gjorde der så også. Min dejlige lillebror har købt en ejendom hvor han har spændende planer for fremtiden............det i sig selv er jo skønt - men hvad jeg også syntes er skønt er at der på ejendommen er pikstensbelægning på gårdspladsen - en belægning der ikke skal blive liggende i sin nuværende form. 

.............som I jo nok allerede har fundet ud af så er jeg altid mand for at bruge lidt flere sten i haven såååååååå:

Vi drog af sted med trailer, spade og greb i formiddags for at hente et læs sten og nogle gamle 50x50 beton fliser. Fliserne har selvfølgelig patina efter flere års vind og vejr - lige sådan som jeg gerne vil have dem. Helt nye fliser ville se aldeles forkert ud i min have....og er slet ikke mig. 

Hjemme igen blev stenene ved drengenes hjælp, læsset af i en bunke, hvor de nu venter på at blive brugt til min nye sti rundt om udestuen. Først skal vi dog lige grave lidt mere jord af og skaffe noget sand inden vi kan komme videre.


15 kommentarer:

 1. Spændende projekt - der er altså ikke noget bedre end genbrug... både for patinas skyld, men også for pengepung og bare fornøjelsen ved at genbruge. God arbejdslyst.

  SvarSlet
 2. Spændende det glæder jeg mig til at se resultatet af. Jeg har selv lidt af et problem med at udtænke noget smart sti.

  God arbejdslyst, det ser ud til i får lange arme inden i er færdige ;-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Åh ja, sten! Jeg er også helt tosset med sten, og jeg tror det bliver rigtig flot rundt om jeres nye udestue. Jeg glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 4. Der har du da skudt papegøjen!
  Smukke fliser og hold da op hvor er det lille altanudhæng dog også smukt.

  SvarSlet
 5. Tillykke til dig og brormand - det ser spændende ud :-)
  Og den der græsplæne ligner jo noget fra et golf-magaasin. Imponerende!
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja det gør den måske - hemligheden er en håndskubber med rugbrødsmotor ;0)

   Slet
 6. Åhh, så spennende det blir å se det hele ferdig! Så heldig du er som har fått flis og stein aldeles gratis, og så med patina! Det kommet til å bli superlekkert ;)

  SvarSlet
 7. Wow wow wow det ser altså spændende ud!!!

  SvarSlet
 8. Det bliver da super flot, glæder mig til at se det færdige resultat.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 9. Veldig bra. Skal si dere har jobbet! Stein er veldig fint å bruke i hagen.

  Ønsker deg en fin tirsdag. klem

  SvarSlet
 10. Hej! det bliver da helt fantastisk med alle de sten.godt at man har lidt hjælp af et par stærke mandfolk.er selv helt vild med sten.er spændt på se det færdige resultat.hilsen Jette

  SvarSlet
 11. Tak for alle jeres kommentarer - jeg glæder mig sørme også selv til at den er færdig.....men tror nu tempoet bliver trukket lidt ud af projektet - der går når lidt tid ;0)

  SvarSlet
 12. Det er jo en guldgrube du er stødt på der på brormands gårdsplads og en win-win situation;-)
  Det bliver rigtig flot med en sti rundt om havestuen.
  Jeg ser at der i gårdspladsen også er Sedum - det er det næste der bliver moderne - på tagfladerne - så måske skal du nappe en klump til haveskuret.

  SvarSlet
 13. Det bliver spændende at se, hvordan du vil kombinere de to slags sten i en runding. Men jeg er sikker på, at du har en god ide, som bliver rigtig smuk :-)

  SvarSlet
 14. Det ser godt ud, allerede i idéfasen. Er tosset med jeres hus
  Håber manden havde solcreme på ryggen ;)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...