Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 6. maj 2012

Hvor mange projekter..................kan et lille frimærke af en have bære på én gang?????

Det er der vist ikke noget entydigt svar på - i hvertfald ikke i min have lige i tiden ;0) Jeg/vi har mange småprojekter kørende ved siden af det absolutte største projekt, udestuen som endelig i takt med at de sidste pensel strøg snart sættes, er ved at nærme sig færdiggørelse.

Af små projekter kan bla. vises:
 • denne lille sti fra "gårdhaven" til græsplænen som har ligget halvfærdig længe, men nu endelig kan vinges af med et lille flueben. De sidste piksten er lagt og der kan nu plantes færdig i bedene på begge sider. Græsset ser stadig lidt miserabelt ud på grund af forårets opgravning, men mon ikke snart det grønnes.

 • maler arbejdet pågår stadig - både i udestuen, haven og i garagen. Tilsammen er det meningen at det sorte og hvide træværk kommer til at danne et smukt (syntes jeg selv) rækværk på trappen og omkring altanen. Glæder mig til det bliver sat op.

 • trappen fra den gamle udestue har ligget i vejen på terrassen længe, længe, længe - og Claus har flere gange været ved at smide den på traileren - meeeeeen ikke med min gode vilje - nu har jeg så endelig fundet ud af hvor jeg vil anvende den - så derfor var jeg i går igang med den helt store rengøring af den - så den kan få en makeover med en gang maling (sort naturligvis ;0)
 • og så er der jo lige arbejdet med at etablere et nyt bed langs udestuen - i går fik jeg skåret mere græs af og vendt en god gang kompost sammen med jorden så nu er der klar til at plante.
 • i mellem de to stolper efter altanen er det planen der skal stå en sort træramme så jeg kan bygge en lille væg med brænde - jeg vil gerne på en smuk måde skærme indkigget ind til den bare jord under udestuen og jeg forestiller mig at dette kunne virke - Claus er overtalt til at svinge hammer og sav - så nu må vi se hvordan det kommer til at tage sig ud.
 • Jeg må hellere komme igang så flere flueben kan sættes af på papiret - heldigvis skinner solen også i dag :0)

  CARPE RUTILA13 kommentarer:

 1. Det er alle projekterne, alle drømmene, der er med til at gøre haven levende og fuld af energi :-)

  SvarSlet
 2. Det er alltid prosjekter i en hage. Noen blir gjennomført andre må vente, men det er jo alle disse prosjektene som gjør det så gøy med hage!

  Ønsker deg masse lykke til med alle prosjektene og ha en fin søndag.

  SvarSlet
 3. Det bliver jo så dejligt, så dejligt.
  Projekter og drømme er en god energikilde, så nyd at ale dine idéer er fuld vigør med at blive realiseret :o)

  SvarSlet
 4. Du har mycket att stå i! Den lilla stigen med kullersten och större stenar tycker jag blev väldigt fin!

  Lycka till med allt, kram

  SvarSlet
 5. Dejligt at se du har projekter, du skulle nødig komme til at kede dig :D Super idé med den sorte træramme med brænde ;o)

  SvarSlet
 6. Dejligt med haveplaner og projekter, når bare ikke de tager pusten fra én. Det er helt sikkert noget, der kommer til at pynte hos dig og give din smukkke have endnu mere karakter. Glæder med til at se trærammen med brænde.

  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 7. Det er næsten ikke noget, der er så tilfredsstillende, som at kunne få sat sådan en masse flueben, så du kan da godt lige tildele dig sevl et par store klap på skulderen:-) Og det bliver altså bare så fint! Hvad skal trappen bruges til? Plante-trappe måske?
  God arbejdslyst.
  Knus Signe

  SvarSlet
 8. Hæ hæ og jeg´synes jeg har gang i mange projekter? tror vist ikke jeg kan stikke dig ;-D Men hvor er det skønt når der sker noget i haven.
  Hele processen, med først at finde på, så at få det udført,og til sidst at nyde det færdige arbejde. (Og sætte flueben) ;-D Det er en stor tilfredsstillelse.
  Det lyder alt sammen spændende.
  Væggen med brænde er en knaldgo´ idé. Kan det ikke passe, at de i et afsnit af udsendelsen "Frilandshaven" lavede sådan en væg? Det så bare så´godt ud.
  God idé at genanvende jeres gamle trappe. Uha sådan en trappe ville være flot med en masse frodige planter på.
  Spændt på at se de færdige resultater.

  Marianne :-D

  SvarSlet
 9. he-he.... prosjekter må det være!!
  En hage er aldri uten små og store prosjekter. Blir moro å følge deg:-)
  Kristin

  SvarSlet
 10. Skønt med alle dine projekter - det er jo ren benzin :-) Og selvfølgelig kan man ikke få for mange projekter i en lille have - det vigtigste er bare, at vi selv kan overskue dem alle. Jeg er helt sikker på, at det kommer til at se godt ud, når i er færdige :-)
  Den nye stenbelægning er rigtig fin og jeg kan godt lide, at der er forskellige sten deri :-)

  SvarSlet
 11. Hvad skulle vi dog gøre uden vores mange små haveprojekter? Livet ville ikke være det samme. Selvom jeg nogle gange mister overblikket over mine mange projekter, ja så er de nu dejlige ;)

  SvarSlet
 12. Jeg må næsten have fundet min overmand :-))

  Der er gang i den, skønt at se, at man ikke er den eneste har lidt havekaos kørende.

  SvarSlet
 13. Jeg tror ikke der er grænser og det er dejligt at se at der også er gang i den hos dig:-) Det bliver alt sammen så smukt når fluebenene er sat!
  Jeg har selv en forestilling om at jeg om nogle år kan nyde foråret uden en masse projekter der "skæmmer" synet når jeg kikker rundt i haven, men min familie griner ad mig når jeg siger det.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...