Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 9. maj 2010

Alt er som det plejer.....


............ selv om det holdt utroligt hårdt denne gang.

Bøgen i haven sprang ud -  troede faktisk ikke den ville nå det i år - det første blad åbnede sig i formiddags og i løbet af dagen er flere fuldt med. Har på et tidspunkt læst noget om at det er noget genetisk der er medbestemmende for hvornår den springer ud..........med min holder det på forunderligvis nogenlunde stik, for flere gange har de første blade vist sig på netop denne dag og udløst en bøgeis.

Skønt - og selv om jeg  i mit forrige indlæg skrev at jeg nok må kaldes skabskristen - ja så kan jeg godt på sådan en dag blive lidt i tvivl om om min far måske alligevel sidder et eller andet sted deroppe og har en finger med i spillet - tanken er i hvertfald dejlig og meget nærliggende da det er ham der for mange år siden samlede bog og såede dem så jeg siden kunne få et bøgetræ med mig.......ja hvem ved :0) Glad blev jeg i hvert fald da det lysegrønne åbenbarede sig.

Dagen har været helt i min ånd....tid til afslapning i hængekøjen, en kold øl på terrassen, bare tæer og grillen blev tændt.....akkurat som den plejer.

Vinden har dog været utrolig kølig her i eftermiddag IKKE som det plejer.

9 kommentarer:

 1. Er det datoen, eller mors dag, eller...

  Dejligt billede :-)

  SvarSlet
 2. Bøketrær er så vakre når de er i det første stadiet av utfoldelse:))

  Nå må jeg få ut min hengekøye så jeg kan slenge meg nedpå og nyte jeg med!

  SvarSlet
 3. Søde Lene - datoen er evigt tilbagevendende :0)

  -----

  Marit.......ja hængekøjelivet er virkelig værd at leve :0)

  -----

  SvarSlet
 4. Nøjjj, bare tæer, øl og grill.... hos os var det gråt og koldt.

  SvarSlet
 5. Herlig når verden endelig blir lysegrønn :)

  SvarSlet
 6. God morgen Frk Solhat :) og tusind tak for ditt besøg.

  Jo jeg håper da at krukkene vil blomstre villig men det gjør de så i beste sendetid.. jeg er nemlig i dk på den tid så det blir mine naboer som får den ære:))

  Her var riktig mange deilige blomster hos deg..

  Ha`en rigtig dejlig dag.. knus fra Bea i nord:)

  SvarSlet
 7. Våren är verkligen långsam och segdragen i år. Det tar lååång tid för allt och det är för kallt. Förstår att du blir glad över att bladen slår ut på Boken. Ser du har målat tånaglarna :-) För mig är det ett vårtecken när man börjar gå utan strumpor i skorna och vill ha lite snygga naglar på tårna. Fingrarna är det ju ingen idé att ens fundera över....:-)

  Det är skönt att slappa och ta det lugnt och skönt också. Låter underbart!

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvarSlet
 8. Jamen jeg er glad - for da jeg var i faget for 25 år siden hed det sig at bøgen sprang ud 8 maj og det bekræfter jo det med det genetiske:) Det ses også i skoven hvor de springer ud på forskellig tid i forskellige område af skoven.
  Dejligt minde sådan et bøgetræ:)

  SvarSlet
 9. Annette....vinden var heller ikke at råbe hurra for især ikke om eftermiddagen :0)

  -----

  Skønt Ninni

  -----

  God morgen Bea :0) Tak fordi du kiggede ind i min lille have. Dine naboer er nogle heldige nogen af slagsen må jeg sige :0)

  -----

  Charlotte......du har ret fingreneglene kan de ikke rigtig svare sig at male :0) De bliver jo sorte inden vi får set os om *SMILER*

  -----

  Lisbeth....jeg er i hvertfald ved at være overbevist om at der er noget om det.....sjovt er det hvis det bliver ved :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...