Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 23. maj 2010

Pinsetur
 

I år havde vi ingen faste planer for pinselørdag så cyklerne blev pumpet og en enkelt lappet hvorefter vi pakkede en lille køletaske med drikkevare og div. lækkerier og drog afsted på en lille tur til fjorden.

Det er efterhånden blevet en tradition at vi alle cykler derned når forglemmigejerne i grøftekanten står på sit højeste - det er et fantastisk smukt syn og et mekka for hvem der gerne vil have en himmelblå buket med hjem i vasen.

Det er en meget smuk tur på små 4 kilometer ned ad bakke hele vejen og med en fantastisk udsigt. Turen hjem er er lige så smuk selv om den jo så selvsagt er OP ad bakke.


 

8 kommentarer:

 1. Så deilig sykkeltur dere har hatt!
  Jeg har for mange år siden vært på sykkeltur i Danmark og i min enfoldighet trodde jeg at der ikke var noe særlig med bakker, men der ble jeg lurt. Det er mange flere bakker i Danmark enn man skulle tro og de er seige!

  Forsatt god pinse!

  SvarSlet
 2. Hvor yndigt....det er vel også sådan en oplevelse, børnene vil huske...fortsat god pinse!

  SvarSlet
 3. Forglemmigej- det er en fin blomst, somjeg holder af. Og jers tur - så hyggeligt og op ad bakke :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud........forglemmigej har den smukkeste blåviolette farve. Den ligger helt klart på min top 10 liste. :)

  SvarSlet
 5. Vad mysigt ni verkar ha haft det!!!

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt og sommerligt ud.

  SvarSlet
 7. Jeg kan selv huske sådan nogle oplevelser fra min barndom - dejligt at du giver dine unger glæden ved naturen!

  SvarSlet
 8. Marit....*SMILER*..... ja lidt bakker har vi.....meeennnn ingenting i sammenligning med jer......tror jeg ville få ømme muskler hvis jeg skulle på cykeltur i Norge :0)

  -----

  Lavendel .....det tror jeg bestemt det er :0)

  -----

  Miri....forglem mig ej er fantastisk og der var mange af dem :0)

  -----

  Michaela....de er smukke og turen var rigtig god og VARM :0)

  -----

  Charlotte....det var en skøn tur :0)

  -----

  Annette.....ja jeg var glad for vi havde husket solcreme næsten over det hele :0)

  -----

  Madame....velkommen i min lille have. Jeg var så heldig selv at have en bedstemor der var fantastisk til at give os børnebørn lignende oplevelser....oplevelser jeg aldrig glemmer. Håber mine børn får det på samme måde.....jeg vil i hvert fald gøre mit der til :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...