Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 10. maj 2010

Purissima......up-date


Denne smukke Fosteriana-hybrid har glimret med sin blomstring rigtig længe nu......og det trods den noget kraftige vind som jeg undertiden frygtede ville knække de store skåleformede blomsterhoveder af stænglen. Men den er stærk og modstår dag på dag vinden.....SKØNT


Purissima er nærmest blevet smukkere med alderen, det sart gule er aftaget lidt og den er blevet mere hvid og til efteråret skal jeg have nogle flere af denne tulipan.....selv om den ikke var så hvid som forventet........det er det sjove ved "Gardening" ikke alt er som det  giver sig ud til :0)

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker dem højt...hvis man kan elske en tulipan!

  SvarSlet
 2. ....det tror jeg man kan på sin helt egen måde :0)

  SvarSlet
 3. De er super elegante.....men nu er storhedstiden ved at være over....de første kronblade er faldet :0)

  SvarSlet
 4. Det er sådan en dejlig tulipan en af dem jeg holder allermest af. Hjemme hos mig formerer de sig fint så jeg har efterhånden ganske mange.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...