Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 27. maj 2010

Danmark dejligst...

Nå ja....så kan man vist ikke forlange meget mere af en torsdag, den sidste af sin slags i maj - skønt vejr, magisk stemning og dejlig natur.

Kastanie træerne har tændt lysene, ramsløg i fuldt flor, en sommergul ranunkelklædt mark og smukke engelskgræs i grøftekanten.......


5 kommentarer:

 1. Hvor har du ret, Danmark er dejlig.
  Og idag har det været nogenlunde vejr, men koldt.
  Ikke ligefrem sommer endnu..:)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig, Danmark er dejlig :) Har dere virkelig villflor med ranunkler? Det har jeg aldri sett, men så har jeg heller aldri vært i Danmark annet enn i skoleferier. Lekre bilder, spesillt av ramsløken og det nydelige landskapsbildet med ranunkelengen :)
  Ønsker deg en strålende helg!

  SvarSlet
 3. Hvor har du ret...og sikke fotos! får ikke kommenteret så meget, min bærbare er i udu..men jeg kigger med.

  SvarSlet
 4. Som jeg har sagt før, jeg elsker danmark, og for meg er det hageland nummer en:)I år skal jeg to turer til danmark, gleeeder meg:)

  SvarSlet
 5. Nej Lisbeth....sommeren lader desværre vente på sig :0)

  -------

  Ranunkler i engen er super smukt Ninni. Køerne går uden om dem da de er giftige, så derfor ser man ofte mange ranukler i engene....køerne nøjes med græsset :0)

  Ja, skovbunden der er dækket med ramsløg dufter fantastisk lige nu :0)

  ------

  Du kigger med alt det du lyster.....jeg ved du er der ude Lavendel :0) Computer skidt....det SKAL bare virke :0)

  -----

  To ture - hold da op Linda :0) Det glæder jeg mig til at høre mere om :0)

  -----

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...