Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 17. maj 2010

China townDisse lidt usædvanlige tulipaner har jeg haft i flere år - ifølge min havedagbog plantede jeg dem i 2005 og de kommer troligt igen år efter år.

Tulipanen  hedder China Town og er en Viridiflora Tulipan.  Viridi betyder grøn og flora som bekendt blomst...... og hentyder til til den grønne "flamme" der løber op på bagsiden af kronbladene på denne gruppe af tulipaner. Mange kender måske den populære Groenland og Spring green som også hører til Viridiflora tulipanerne.

Jeg kunne ikke stå for det lidt vilde forhutlede look og de smukke blade så jeg købte den uden at tøve. Bladene i sig selv er en dekoration i bedet hele foråret da de har en smuk creamhvid kant.........minder måske en lille smule om hosta når de første blade bryder igennem.
Jeg er ked af det......... men min tulipanparade bliver ved et par dage endnu.....jeg var faktisk slet ikke bevist om at jeg havde SÅ mange forskellige slags før jeg bestemte mig for at vise dem frem alle som én......
................og der er flere endnu :0)

6 kommentarer:

 1. Det kan jeg da godt forstå, at du ikke kunne modstå denne tulipan - den er da skøn og dekorativ!

  SvarSlet
 2. Bliv du bare ved, jeg anede ikke der var så mange forskellige :-)

  SvarSlet
 3. Såå vacker tulpan med de vitstrimmiga bladen. Låter riktigt lovande att du lyckats få den att blomma om år efter år. Tycker det är tråkigt att de allra flesta tulpaner inte gör det. Letar därför efter sorter som klarar av att göra det. Nu ska jag verkligen skriva upp namnet och börja jaga den.

  Visa gärna bilder på ALLA dina tulpaner - de kan man inte få nog av.....

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvarSlet
 4. Vad vacker. Jag har en ros som heter China Town o så har jag en ros som heter Viridiflora. Visste inte att det fanns tulpaner med samma namn. /Knatten

  SvarSlet
 5. Så mange skjønne tulipaner du har! Denne var også uimotståelig både i blomster og blader :)

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at se flere, jeg synes denne er ret flot i løvet:O)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...