Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

fredag den 14. maj 2010

Havepest.......igen, igen.....


så er den her igen........utroligt så standhaftig den er, fuldstændig ligeglad med de anstrengelser jeg stakkels haveejer igennem årene har gjort for at blive den kvit. Kogende vand, afbrænding, afdækning med plastik - you name it. Den lever stille og roligt videre under fliserne og sender ufortrødent sine blade op gennem mellemrummene, hvorefter den danner en smuk blå-lilla blomst. Men tro mig man skal ikke lade sig snyde.......navnet havepest /Campanula rapunculoides / ensidig klokke er ikke for sjov.


Men nu er nok nok, og jeg griber til mere drastiske metoder......giften må i brug.

3 kommentarer:

 1. Det er skønt at være have-menneske. For det meste ;)
  Held og lykke med aflivningen.

  SvarSlet
 2. Det er en sejlivet krabat, jeg har selv "fornøjelsen" af den og graver på livet løs:)

  SvarSlet
 3. Michaela...du har så evigt ret....og heldigvis for det da :0)

  God week-end

  -----

  Lisbeth.....ja værre til sejlivet skal man leve længe efter :0(


  God week-end

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...